Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ντέμης Νικολαΐδης: Αναστολή στον πλειστηριασμό του αγροτεμαχίου «φιλέτου» στην Αλεξανδρούπολη

Για τον θρύλο των γηπέδων, που έζησε στιγμές απόλυτης αποθέωσης και τα χειροκροτήματα χιλιάδων φιλάθλων, η ζωή μακριά από τα γήπεδα αποδείχθηκε πιο σκληρή από κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της...

Κλώνος του Μάικλ Τζάκσον ο ανιψιός του, στη νέα ταινία που διχάζει

Στις πρώτες σκηνές του τρέιλερ της ταινίας, ο 29χρονος Τζααφάρ Τζάκσον, που μοιάζει εντυπωσιακά στον θείο του, Μάικλ, διαβάζει ένα βιβλίο,

Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μία όμορφη επταετία η σχέση μου με τον Γιώργο Μπόγρη»

«Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου γιατί το επεδίωξα να μη γίνει»

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό της, στο γιο της αλλά και στη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη.

«Το καλό στο διαζύγιό μου ήταν ότι το παιδί μου ήταν πολύ μικρό. Δεν είχε προλάβει να έχει μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος δίπλα μου, σε όλο αυτό που περνούσα τότε. Αισθανόμουν αποτυχημένη όταν χώρισα, ότι απέτυχα ως σύζυγος, ότι απέτυχα ως μητέρα. Ένιωθα απογοήτευση από τον εαυτό μου», είπε.

Όσο για το γιο της ανέφερε:  «Όταν ο Αλέξανδρος ήταν μικρός εκνευριζόταν που με πλησίαζαν έξω, αλλά τώρα γελάει. Η συγκατοίκησή μας είναι ονειρεμένη. Είμαι δημοκρατική και σέβομαι τον χώρο του και τον χρόνο του».

Ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη. «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος, ήταν μια όμορφη εφταετία. Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου γιατί το επεδίωξα να μη γίνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.