Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Μούφα ο γάμος Σιακαβάρα – Πλεύρη

Πανηγυρική διάψευση για ευφάνταστο πρωτοσέλιδο ταμπλόιντ

Ποιος παντρεύτηκε; Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πάντως όχι! Και μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά διέψευσε κατηγορηματικά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Γεωργία (ή Τζόρτζια) Σιακαβάρα.

siakavara plevris34195

«Μούφα» ήταν, καθώς φαίνεται, το ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στο ταμπλόιντ, το οποίο διαβάζεται ως επί το πλείστον από τους ίδιους τους εργαζομένους σε αυτό, άντε κι από μερικούς φίλους και συγγενείς τους (όχι όλους!). Ο 84χρονος νομικός ακύρωσε το γαμήλιο δημοσίευμα σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ ακόμα και η αρτίστα σύντροφός του, η οποία υποτίθεται πως είχε επιβεβαιώσει κιόλας την πληροφορία του γάμου, όταν ρωτήθηκε σχετικά… σφύριξε αδιάφορα. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης στο Εν Μοσχάτω, με τη Γεωργία να παίρνει κάποια στιγμή και το μικρόφωνο, αφιερώνοντας στον αγαπημένο της ένα τραγούδι του Κώστα Χατζή, το «Σπουδαίοι άνθρωποι». Στην παρέα τους ήταν επίσης η Σοφία Βόσσου, που τραγουδούσε το εν λόγω βράδυ στο γνωστό στέκι στο Μοσχάτο, η επιχειρηματίας του χώρου Αναστασία Κατηφόρη, ο PR-man Νεκτάριος Σκαμνάκης και ο performer Διονύσης Ζάχος.

siakavara plevris26321

Λίγο νωρίτερα οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν πλησιάσει το ζευγάρι, ρωτώντας το για τον υποτιθέμενο γάμο του. «Να ζήσετε» τους είπαν, με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά «Οχι τέτοια», ενώ στην επόμενη, συγκεκριμένη ερώτηση αν ευσταθεί το δημοσίευμα, ο ίδιος απάντησε κατηγορηματικά: «Οχι, δεν αληθεύει… Δεν μας ενόχλησε αυτό που γράφτηκε. Εχουμε συνηθίσει στις βλακείες και τα ψεύδη». Οσον αφορά τα σχόλια των παιδιών του στο άκουσμα της γαμήλιας «είδησης», του βουλευτή Θάνου Πλεύρη που έγραψε στα social media «Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» και της αδελφής του, Φένιας, η οποία ανέβασε το τραγούδι «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης υπήρξε ακόμα πιο δηκτικός.

SIAKAVARA PLEVRIS14977

«Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά, «καρφώνοντας» τον πρώην υπουργό Υγείας για την αντίδρασή του. «Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δεν τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ» πρόσθεσε!

siakavara plevris5442

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δεν με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν ρωτήθηκε αν ενοχλήθηκε από το fake δημοσίευμα. «Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε…» επανέλαβε στη συνέχεια ένας εκ τον ρεπόρτερ με τον 84χρονο Πλεύρη να απαντά: «Ναι, ωραία!» Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, όπου γράφτηκε πως τελέστηκε ο γάμος, φρόντισε να διαψεύσει το γεγονός, τονίζοντας πως δεν γίνονται τέτοιου είδους τελετές στο μοναστήρι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...