Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Μούφα ο γάμος Σιακαβάρα – Πλεύρη

Πανηγυρική διάψευση για ευφάνταστο πρωτοσέλιδο ταμπλόιντ

Ποιος παντρεύτηκε; Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πάντως όχι! Και μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά διέψευσε κατηγορηματικά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Γεωργία (ή Τζόρτζια) Σιακαβάρα.

«Μούφα» ήταν, καθώς φαίνεται, το ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στο ταμπλόιντ, το οποίο διαβάζεται ως επί το πλείστον από τους ίδιους τους εργαζομένους σε αυτό, άντε κι από μερικούς φίλους και συγγενείς τους (όχι όλους!). Ο 84χρονος νομικός ακύρωσε το γαμήλιο δημοσίευμα σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ ακόμα και η αρτίστα σύντροφός του, η οποία υποτίθεται πως είχε επιβεβαιώσει κιόλας την πληροφορία του γάμου, όταν ρωτήθηκε σχετικά… σφύριξε αδιάφορα. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης στο Εν Μοσχάτω, με τη Γεωργία να παίρνει κάποια στιγμή και το μικρόφωνο, αφιερώνοντας στον αγαπημένο της ένα τραγούδι του Κώστα Χατζή, το «Σπουδαίοι άνθρωποι». Στην παρέα τους ήταν επίσης η Σοφία Βόσσου, που τραγουδούσε το εν λόγω βράδυ στο γνωστό στέκι στο Μοσχάτο, η επιχειρηματίας του χώρου Αναστασία Κατηφόρη, ο PR-man Νεκτάριος Σκαμνάκης και ο performer Διονύσης Ζάχος.

Λίγο νωρίτερα οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν πλησιάσει το ζευγάρι, ρωτώντας το για τον υποτιθέμενο γάμο του. «Να ζήσετε» τους είπαν, με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά «Οχι τέτοια», ενώ στην επόμενη, συγκεκριμένη ερώτηση αν ευσταθεί το δημοσίευμα, ο ίδιος απάντησε κατηγορηματικά: «Οχι, δεν αληθεύει… Δεν μας ενόχλησε αυτό που γράφτηκε. Εχουμε συνηθίσει στις βλακείες και τα ψεύδη». Οσον αφορά τα σχόλια των παιδιών του στο άκουσμα της γαμήλιας «είδησης», του βουλευτή Θάνου Πλεύρη που έγραψε στα social media «Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» και της αδελφής του, Φένιας, η οποία ανέβασε το τραγούδι «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης υπήρξε ακόμα πιο δηκτικός.

«Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά, «καρφώνοντας» τον πρώην υπουργό Υγείας για την αντίδρασή του. «Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δεν τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ» πρόσθεσε!

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δεν με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν ρωτήθηκε αν ενοχλήθηκε από το fake δημοσίευμα. «Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε…» επανέλαβε στη συνέχεια ένας εκ τον ρεπόρτερ με τον 84χρονο Πλεύρη να απαντά: «Ναι, ωραία!» Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, όπου γράφτηκε πως τελέστηκε ο γάμος, φρόντισε να διαψεύσει το γεγονός, τονίζοντας πως δεν γίνονται τέτοιου είδους τελετές στο μοναστήρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.