Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Το “Στην υγειά μας” μου έκανε κακό»

«Δεν έχω δει κανένα Στην υγειά μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γνώρισε τεράστια επιτυχία με την εκπομπή «Στην υγειά μας». Καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα αργά» εξομολογήθηκε πως μπορεί να είχε επιτυχία ωστόσο του έκανε κακό στο κομμάτι της υποκριτικής.


«Ναι, το καταλάβαινα γιατί έρχονταν στο καμαρίνι μου στο θέατρο και μου έλεγαν “ρε συ είσαι πάρα πολύ καλός, δεν σου το χα”».

Με νοιάζει πια εγώ τι θέλω. Μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και στην τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις τον πήχη λίγο πιο ψηλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του Στην υγειά σου. Δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών, πάντα έτσι λειτουργούσαν.
Όταν κάναμε τους Απαράδεκτους, μας έλεγαν οι παραγωγοί “Απαράδεκτους, τίποτα γείτονες γράψτε, 2-3 φίλους”. Δεν είναι σωστό. Έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Ένα πράγμα που είναι πετυχημένο δεν το ξανακάνεις.

Δεν έχω δει κανένα Στην υγειά μας. Έχω δει κάμποσες εκπομπές του Πορτοκάλογλου και μου αρέσει πάρα πολύ. Ο βασικός λόγος που το έκανα είναι γιατί έπαιρνα από τον κόσμο το “εμείς τι θα κάνουμε;”. Εγώ ήθελα 2-3 σεζόν και τέλος. Είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα χωριό με χιόνια και είπαμε να περπατήσουμε βράδυ και όποια τηλεόραση ακουγόταν έβλεπαν Στην υγειά μας».

Διαβάστε επίσης: Μαριλένα Ράδου: Δείτε την «Κατερίνα» των «Παγιδευμένων» να χορεύει τσιφτετέλι στην εκπομπή «Στην υγειά μας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.