Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξεσπάει για την απώλεια του αδελφού του – «Δεν τον εξέτασαν καν»

«Σταμάτησε η καρδούλα του. Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τον ξαφνικό χαμό του 28χρονου αδελφού του.

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε.

Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του. Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι.

Ούτε να τον ακούσουν. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι», δήλωσε στην εκπομπή «T-live».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...