Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Χάρης Δούκας ορκίστηκε δήμαρχος έχοντας στο πλευρό του την αρραβωνιαστικιά του

Ο ωραίος και η ωραία των Αθηνών

Με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου στο πλάι του ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η αρραβωνιαστικιά του, με καινούργιο hairstyle, καμάρωνε για τον δήμαρχο στην τελετή που έγινε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, παρουσία κυρίως… ΠΑΣΟΚ!

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων» ήταν το μήνυμα του Χάρη Δούκα, με τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη να τον χειροκροτεί. Αλλωστε η θριαμβευτική του νίκη «ξελάσπωσε» όλο το κόμμα που τον στήριξε. Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο Γιώργος Καμίνης, ο πρώην πια δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που ηττήθηκε κατά κράτος Κώστας Ζαχαριάδης. Εκεί ήταν και η πρώην υπουργός και φίλη του δημάρχου Λούκα Κατσέλη.

Μάλιστα, ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε μια θερμή χειραψία και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Χάρη Δούκα. Ο Χάρης Δούκας, από τον κατάμεστο χώρο, ζήτησε ενότητα και συνεργασία για να ανταποκριθεί η νέα δημοτική Αρχή στην εμπιστοσύνη των πολιτών με «κοινωνική ενσυναίσθηση και αποτελεσματικότητα».

Ο Χάρης Δούκας με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου

Εθεσε τρεις βασικές προϋποθέσεις για να γυρίσει σελίδα η Αθήνα, οι οποίες στηρίζονται στη διαμόρφωση μιας καθαρής περιβαλλοντικά πόλης, σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης με αναθέσεις σε καθένα σύμβουλο μιας ευθύνης, και στην καθιέρωση μιας νέας σχέσης του δήμου με τον πολίτη που θα διέπεται από την αρχή «καμία απόφαση ερήμην του». Η μελαχρινή αρραβωνιαστικιά του, που έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με ένα μαύρο πανωφόρι, πολύ κλασική επιλογή! Ο Χάρης Δούκας, πάντως, δήλωσε με νόημα ότι θα αφήσει την Πανεπιστημίου να ησυχάσει πια!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα