Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει από 100.000 ευρώ σε 21 νικητές της δεύτερης κατηγορίας

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρετούν τη χρονιά 21 τυχεροί παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, καθώς κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού. Από τις 10 Δεκεμβρίου, το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει 21 τυχερά 5άρια, μέσα σε μόλις 9 κληρώσεις, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας. Επιπλέον, την περασμένη Κυριακή ένας μεγάλος νικητής στα Χανιά κέρδισε περισσότερα από 2,7 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Στην επόμενη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του 2023, οι παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ.

Τα 21 τυχερά 5άρια

Αξέχαστα θα μείνουν τα εφετινά Χριστούγεννα σε 21 τυχερούς 5άρηες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ. Οι νικητές είχαν καταθέσει τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ στην Αττική, στην Κοζάνη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κρήτη, στο Μεσολόγγι, στην Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στην Κύπρο, στη Θήβα και στη Σπάρτη, ενώ ένας τυχερός συμμετείχε στην κλήρωση διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

«Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει πλέον μεγάλα έπαθλα και στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, σε κάθε κλήρωση. Σε αυτή της Πέμπτης, ένας τυχερός 5άρης είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημα μας. Πήραμε πολύ μεγάλη χαρά που φέραμε τύχη σε έναν κάτοικο της περιοχής μας. Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να βοηθήσει πολλές οικογένειες. Ευχόμαστε καλή χρονιά στο νικητή», τονίζει η Μελίνα Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Θήβα.

Μελίνα Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θήβα.

«Στο ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ οι παίκτες διεκδικούν τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ στην 1η κατηγορία, αντί για 600.000 ευρώ. Στο κατάστημά μας είχε καταθέσει το δελτίο του ένας από τους πρώτους νικητές στη δεύτερη κατηγορία, που κέρδισε 100.000 ευρώ. Ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές, να τα χαρεί όπως εκείνος επιθυμεί», αναφέρει η κα Λέσλι Ντίκι, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Μαρασλή 6 στη Θεσσαλονίκη.

Λέσλι Ντίκι, υπάλληλος σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να τις παρακολουθήσουν ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Η κατάθεση δελτίων γίνεται δεκτή μέχρι και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.