Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Αγωνία για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η 41χρονη πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του συντρόφου της και... χάθηκε

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση μίας γυναίκας που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, από τη Θεσσαλονίκη, με την αγωνία των δικών της ανθρώπων να κορυφώνεται, την ώρα που οι άνδρες της Αστυνομίας «σαρώνουν» την πόλη με σκοπό να την εντοπίσουν.

Πρόκειται για τη 41χρονη Γεωργία Μουράτη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου. Η γυναίκα κυοφορεί το δεύτερο παιδί της, ενώ έχει ακόμη ένα κοριτσάκι, ηλικίας 13 ετών, από προηγούμενο γάμο, το οποίο βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση από τη στιγμή που η μητέρα του έφυγε.

Η ίδια φέρεται ότι άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι του συντρόφου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να ενημερώσει κανέναν για τα σχέδιά της. Εκτοτε ούτε η οικογένεια ούτε οι φίλοι της έχουν νέα της, με τους γονείς της να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την κατάστασή της να ειδοποιήσει άμεσα τις Αρχές, προτού να είναι αργά.

«Να μας πάρει να μας πει ότι είναι καλά. Μόνο αυτό» ήταν τα λόγια του αδερφού της, ο οποίος περιμένει εναγωνίως να μάθει τι έχει συμβεί στη γυναίκα. Από την πλευρά του, ο σύντροφος της 41χρονης και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί περιέγραψε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, που χειρίζονται την υπόθεση, όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη, προτού εξαφανιστεί. Ο ίδιος τόνισε πως του κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η γυναίκα δεν έχει επικοινωνήσει με το 13χρονο παιδί της.

Ο σύντροφος της 41χρονης

Οπως είπε, η Γεωργία άρπαξε 5.000 ευρώ και στη συνέχεια έφυγε. «Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί» υποστήριξε ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας. Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι μήνυμα έστειλε και στη μητέρα της, στην οποία φέρεται ότι ανέφερε ότι είχε κάποια εκκρεμότητα. Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, αφού δεν παραδόθηκαν ποτέ. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της» πρόσθεσε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της οτιδήποτε κι αν είχε συμβεί.

Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε χθες για την εξαφάνισή της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Ετσι, εκδόθηκε Missing Alert, το οποίο συνοδεύεται από τη φωτογραφία της. Την ημέρα της εξαφάνισής της η 41χρονη φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχεία για το πού βρίσκεται η Γεωργία να καλέσει στην Αστυνομία ή στο 1017.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα