Παναγιώτης Τριβυζάς: Μετά το διαζύγιο με τη Σταυρούλα περιμένει παιδί με τη νέα του σύζυγο

Γαμπρός στα κρυφά

Γάμος στα κρυφά, πριν από τα γεννητούρια, για τον πρώην σύζυγο της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος υπήρξε για χρόνια σε σχέση με την πρώην παίκτρια του «Survivor», αλλά έμεινε μόλις τρεις μήνες παντρεμένος μαζί της, ανέβηκε πρόσφατα τα σκαλιά του δημαρχείου, επισημοποιώντας έτσι τον δεσμό του με τη νέα σύντροφό του Ιωάννα Καραΐσκου, η οποία πρόκειται να τον κάνει και πατέρα. Η όμορφη Ιωάννα μπήκε στη ζωή του αθλητή λίγο μετά τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα και την άλλαξε προς το καλύτερο, ειδικά πριν από τέσσερις μήνες, όταν εκείνη έμεινε έγκυος.

Παναγιώτης Τριβυζάς και Ιωάννα Καραΐσκου

Το ζευγάρι, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του, αποφάσισε να κάνει πολιτικό γάμο, ο οποίος τελέστηκε στις 9 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο. Το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο, αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Παναγιώτη, αρχικά μέσα από ανάρτησή του στο Instagram και έπειτα σε συνέντευξή του.

«Ανυπομονούμε! Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Οπως μας έχει πει ο γιατρός, αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δεν θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητής στη «Real Life» σχετικά με τον ερχομό του «πελαργού» στο σπιτικό του.

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη σύζυγό μου και είμαστε και οι δύο σοβαρά άτομα που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό. Παρόλο που είμαστε ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί από τους πρώτους κιόλας μήνες μένουμε μαζί. Κάναμε τον πολιτικό γάμο, αλλά θα κάνουμε και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση. Ετσι θα την αφήσω; Η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και έχουν μπει άλλες προτεραιότητες. Αυτό ήθελα από την αρχή, να κάνω μια μεγάλη οικογένεια» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Οσο για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή; Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δηλώσει στις κάμερες πως υπάρχει κάτι νέο και στη δική της προσωπική ζωή, δίχως ωστόσο να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...