Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

«Κάνε ότι κοιμάσαι…», με Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι συμπρωταγωνίστριές του στο σίριαλ της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι…» Τζένη Θεωνά και Λήδα Ματσάγγου διασκέδασαν, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών, στο Nox, όπου εμφανίζονται οι δύο σούπερ σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής Ρέμος και Φουρέιρα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που έχει ενθουσιάσει το κοινό.

Μπορεί ο χαρακτήρας της Δέσποινας, που υποδύεται η Λήδα Ματσάγγου, στην αστυνομική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» να έχει δολοφονηθεί εδώ και μερικά επεισόδια, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει την παρέα με την Τζένη Θεωνά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και εκτός των γυρισμάτων.

Παπαδόπουλος, Σακελλαρίου και Μιχαηλίδης

Βέβαια, ο τηλεοπτικός καθηγητής Καλίρης του δημοφιλούς σίριαλ είχε στη συντροφιά του το εν λόγω βράδυ και ακόμη δύο αγαπημένα φιλαράκια του, τους Ακη Σακελλαρίου και Ιερoκλή Μιχαηλίδη.

Ματσάγγου και Θεωνά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».