Το σπόιλερ του Τσαρούχα για τη «Γη της ελιάς»: «Ο Στάθης θα διώξει την Αριάδνη από το σπίτι»

«Εγώ ως Πασχάλης είχα τις ενστάσεις μου ότι πώς γίνεται να μην καταλαβαίνει αφού το βλέπει μπροστά του»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε σπόιλερ για τη σειρά «Η γη της ελιάς» καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Η Ιουλία θα φύγει, θα πάει στην Αθήνα, θα την πάει ο Στάθης για να είναι σε ένα πιο ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον, θα έχει μια γυναίκα και θα ζήσει μαζί της και θα κάτσει και αυτός κάποιες μέρες μαζί της.

Θα επιστρέψει στη Μάνη για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Αριάδνης με τον Χρήστο. Στα πρώτα επεισόδια αυτής της ιστορίας τον είδαμε λίγο μπουνταλά, ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

Διαβάστε επίσης: Πασχάλης Τσαρούχας: Δε θα πιστέψετε ποιον ρόλο ήθελε αρχικά να υποδυθεί στη «Γη της ελιάς»

Εγώ ως Πασχάλης είχα τις ενστάσεις μου ότι πώς γίνεται να μην καταλαβαίνει αφού το βλέπει μπροστά του. Από ένα σημείο και ύστερα αρχίζει να το ψυλλιάζεται, συμβαίνουν πράγματα, θα βρει τα κλειδιά του Χρήστου στο σπίτι του.

Θα την πιάσει την Αριάδνη και θα της πει “θα σου πω ένα όνομα και πες μου ναι ή όχι” και εκείνη το αρνείται.

Αυτός την βρίσκει την άκρη, είναι ο μόνος λόγος που έρχεται σε αντιπαράθεση με την Ιουλία, η Ιουλία πιστεύει ότι δε με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, τους τσακώνει ο Στάθης και λέει στον έναν ότι “με εσένα δεν έχω να πω τίποτα” και στην άλλη ότι “θα τα πούμε σπίτι”. Της λέει ότι εδώ πέρα υπάρχουν κάποιοι κανόνες που οφείλουμε να τηρούμε και του λέει αυτή “καταλαβαίνω ότι σε προσέβαλα, σε πλήγωσα, θα φύγω”. Της λέει “καλά θα κάνεις, άσε μου το κλειδί και φύγε” αλλά θα τη δεχτεί πίσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.