Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη υποστηρίζει ότι οι Αρχές «ακουμπάνε τον δράστη»

Άφαντος 11 μέρες

Αν και οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου από το Μεσολόγγι παραμένουν άκαρπες για ενδέκατη ημέρα σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει πως οι Αρχές «ακουμπάνε τον δράστη». Χθες, οι αναζητήσεις επικεντρώθηκαν στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου, καθώς εκεί εντοπίστηκε από κάμερες το τζιπ του κρεοπώλη Σ.Ρ..

kreopolis15014
O κρεοπώλης Σ.Ρ.

Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς αποτελείται από πυκνή βλάστηση αλλά και βάλτους, κάτι που δυσχεραίνει το έργο των Αρχών, οι οποίες επιστράτευσαν μέχρι και δύτες για να ερευνήσουν τη λιμνοθάλασσα της περιοχής. Για την υπόθεση εξαφάνισης και τη μεγάλη πιθανότητα εμπλοκής του χασάπη, καθώς μέχρι στιγμής φέρεται ότι υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τη δράση του, μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που αναφερόμενος στο πιθανό κίνητρο είπε: «Τους δύο άνδρες συνδέει και ένας δανεισμός εκ μέρους του Μπάμπη, ύψους 17.000 ευρώ, στον άνθρωπο που είναι στο κάδρο.

Ο Μπάμπης φαίνεται να λέει ότι μέχρι την Κυριακή θέλει πίσω τα χρήματα – και εξαφανίζεται Πέμπτη. Αυτό φαίνεται από τα μηνύματα στο Μessenger και από τη διαμάχη που είχε εκείνη τη μέρα. Ο 50χρονος φέρεται ότι ζήτησε χρήματα για να αγοράσει κρέατα και να τα πουλήσει τις μέρες των γιορτών, και έτσι στις 2 του μηνός να του τα επέστρεφε».

mpampis koutsikos15014
Ο Μπάμπης Κουτσίκος

Από το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη έχουν ανακτηθεί δεδομένα τα οποία όντως φανερώνουν πως ένα 24ωρο πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή τα χρήματα που είχε δανείσει ο 31χρονος στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης. Επιπλέον, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως, μετά τη συνάντηση με τον 31χρονο, ο κρεοπώλης επικοινώνησε με διάφορα άτομα προτού του πάρουν το κινητό οι Αρχές.

Ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών του 31χρονου αγνοουμένου, μιλώντας για την εξαφάνιση του Μπάμπη έκανε λόγο για «μεθοδευμένη και με σχέδιο ενέργεια, που έγινε από άνθρωπο που γνωρίζει την περιοχή, η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες, πιθανώς με συνεργό. Είμαστε κοντά στην άσκηση ποινικής δίωξης με βάση ευρήματα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη μέχρι τώρα έρευνα με την άσκηση ποινικής δίωξης», προσθέτοντας ότι «ευχή όλων είναι να έχουμε την αλήθεια για αυτή την εγκληματική ενέργεια και η μητέρα και οι αδελφές του να μάθουν τι έχει γίνει. Εχουν περάσει αρκετές ημέρες, το απεύχομαι, αλλά εκτιμώ ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

mpampis koutsikos120141

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν την ολοκλήρωση της ανάκτησης των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για κινητά τηλέφωνα και επικοινωνίες, χωρίς να αποκλείουν να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον 51χρονο χασάπη, βασικό ύποπτο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...