Τολμηρή η Δήμητρα Ματσούκα – Έκανε τις βουτιές της παρά το τσουχτερό κρύο

Τολμηρή

Η Δήμητρα Ματσούκα αψήφησε τη χαμηλή θερμοκρασία του Σαββατοκύριακου, έβαλε το μαγιό της και μπήκε στη θάλασσα να κάνει τις βουτιές της.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι χειμερινή κολυμβήτρια και σε κάθε ευκαιρία βουτάει στα παγωμένα νερά. «Εσείς πήγατε για μπάνιο σήμερα;», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τις βουτιές ενώ λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε και βίντεο. «μεγάλωσα στη Γλυφάδα μέχρι τα 24 μου αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω πολλές μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια.

Δεν ξέρω γιατί, δεν θυμάμαι πράγματα πολλά. Θυμάμαι πως δεν ήμασταν οικογένεια που πήγαινε διακοπές, ο πατέρας μου ήταν και παραμένει ένας άνθρωπος της πόλης και που απεχθανόταν οτιδήποτε έχει να κάνει με θάλασσες και εκδρομές και τα λοιπά. Μέναμε όμως στη Γλυφάδα και έτσι το έφερνε βόλτα γιατί ήμασταν συνέχεια στη θάλασσα.

Ο πατέρας μου αρχικά ήταν τελωνειακός, αργότερα τραγουδούσε και μάλλον από εκεί το πήρε το τραγούδι και η αδελφή μου. Η μαμά μου δούλευε για χρόνια σαν ρεσεψιονίστ σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα», έχει πει σε συνέντευξη για τα παιδικά της χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον