Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Ευγενία Σαμαρά βόλταρε στο Σούνιο

Χαλαρές στιγμές!

Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός» και πήγε βόλτα στο Σούνιο.

Η ηθοποιός ευδιάθετη απόλαυσε τη βόλτα της στο Ναό του Ποσειδώνα και έβγαλε φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια πόσταρε στο instagram. «Στο ναό του θεού της θάλασσας με ηλιοβασίλεμα. Ενεργειακή Κυριακούλα ΤΣΕΚ #naostouposidona #sounio», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Διαβάστε επίσης: Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Ευγενίας Σαμαρά με τον Ορφέα Αυγουστίδη

«Προσπαθώ να ισορροπώ και να εξελίσσομαι θα πω γιατί μια φορά είμαστε εδώ – τουλάχιστον αυτή θυμόμαστε. Αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας και της εξέλιξης του εαυτού είναι ένα ταξίδι ζωής.

Μέσα από τα τραύματά μας εξελισσόμαστε και εμείς οι ίδιοι και βρίσκουμε κομμάτια του εαυτού μας, που μας οδηγούν σε ωραία μονοπάτια και στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή.

Αυτό που θέλω πλέον εγώ είναι να απολαμβάνω λίγο το κομμάτι της συνειδητότητας. Να είμαι εδώ, να ζω στο τώρα και να μην αγχώνομαι πολύ. Να μην ζούμε στο πριν και στο μετά αλλά στο τώρα.

Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου – έχουμε απομακρυνθεί – γιατί πια δε συμβαδίζαμε μαζί. Αισθάνομαι ότι δεν περπατάμε στην ίδια διαδρομή. Απλά πια αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη του. Και λες, εδώ περνάμε καλά, εδώ δεν περνάμε και συνεχίζεις», έχει πει σε συνέντευξή της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα