Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Πρωταγωνιστής του «Έρωτα φυγά»: «Βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα, την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια»

«Στο δικό μας επάγγελμα μπορεί να κάνεις μία χρονιά που να έχει αρκετά οικονομικά οφέλη, αλλά ταυτόχρονα έρχεται η εφορία και σου λέει είμαστε συνέταιροι»

Ο γνωστός ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» εξομολογήθηκε πως περνάει δύσκολες στιγμές λόγω οικονομικής κατάστασης.

«Συνέχεια βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα. Πολλές φορές και στο παρελθόν όταν ξεκινούσα αυτήν τη δουλειά. Μπορεί να έκανα δουλειές, να μου έρχονταν κάποια χρήματα, αλλά δεν είχα συνηθίσει ότι θα είναι για έξι μήνες και άλλους έξι θα είσαι άνεργος. Ακόμα προσπαθώ να το αντιληφθώ», δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη, στο δικό μας επάγγελμα μπορεί να κάνεις μία χρονιά που να έχει αρκετά οικονομικά οφέλη, αλλά ταυτόχρονα έρχεται η εφορία και σου λέει είμαστε συνέταιροι. Δώσε μου το 47%. Μα το ξόδεψα. Ε τότε μου το χρωστάς. Δουλεύεις μετά γιατί χρωστάς αυτό και για να ξεχρεώσεις το επόμενο.

Θεωρώ τρομερή αδικία το πως λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους. Ίσως την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια. Όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες.

Και εμένα οι εργοδότες μου και κάποια συμβόλαια που μπορεί να έχω, μπορεί να μου πούνε ότι φτάσαμε στο όριο και θα σε καθυστερήσουμε. Αν είναι εντάξει γενικότερα και δεν είναι κακοί εργοδότες, το κατανοείς».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα