Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Βαγγέλης Περρής: «Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από όταν έφυγε ο Θέμος και θα ήθελα…»

«Ήταν πολύ ωραίος τύπος ο Θέμος και είναι καλό να μην τους ξεχνάμε τους ανθρώπους», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας

Συμπληρώνονται πέντε χρόνια σήμερα από την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Βαγγέλης Περρής που υπήρξε στενός συνεργάτης και φίλος του θέλησε να πει δυο λόγια μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό».

«Επειδή σήμερα είναι 22 Ιανουαρίου και είναι για πολλούς ανθρώπους μια ιδιαίτερη μέρα, μιλάω για τους συνεργάτες του “Όλα”. Είναι πέντε χρόνια σήμερα που συμπληρώνονται από όταν έφυγε ο Θέμος και θα ήθελα να το πω γιατί και από αυτό το κανάλι έδωσε την τελευταία του παράσταση και αυτό το κανάλι στάθηκε δίπλα του τη στιγμή που έπρεπε».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Επειδή τον αγαπούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα και νομίζω ήταν αμοιβαία η σχέση μας και είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση που δεν υπάρχει λόγος να πούμε πώς δημιουργήθηκε. Ήταν πολύ ωραίος τύπος ο Θέμος και είναι καλό να μην τους ξεχνάμε τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Η σπάνια εμφάνιση της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου τέσσερα χρόνια μετά τον χαμό του Θέμου Αναστασιάδη

Δημιούργησε μια εφημερίδα πολύ επιτυχημένη, έδωσε δουλειά σε πολλούς ανθρώπους. Ένας αντισυμβατικός τηλεοπτικός σταρ, που ποτέ δεν ένιωθε ο ίδιος σταρ, που έκανε από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές. Τυχεροί όσοι δουλέψατε μαζί του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα