Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Έλληνας παρουσιαστής και δημοσιογράφος: «Έμεινα άνεργος από τη δημοσιογραφία και έγινα εργάτης γης»

«Δουλεύω από 11 ετών, οι γονείς μου ήταν φτωχοί και έχω μάθει να κάνω τα πάντα. Δεν με ενοχλεί καμία δουλειά»

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έμεινε άνεργος και εξομολογήθηκε τι δουλειές έκανε για να τα βγάλει πέρα.

Τον εαυτό σου τον προσέχεις;

«Καθόλου! Εργάζομαι επτά μέρες την εβδομάδα και δεν προλαβαίνω. Δεν προσέχω την υγεία μου, όμως προσέχω την ψυχή μου και προσπαθώ να βλέπω τους λίγους και καλούς φίλους που έχω. Όταν χρειάστηκε, πήρα αποστάσεις για να δω τι μου γίνεται, προτίμησα να μείνω άνεργος για να το πετύχω», δήλωσε ο Σπύρος Χαριτάτος στην εφημερίδα Reallife.

Το να πάρεις χρόνο για να βρεις τον εαυτό σου προϋποθέτει οικονομική άνεση.

«Καμία άνεση. Έμεινα άνεργος από τη δημοσιογραφία και έγινα εργάτης γης, έχω καθαρίσει σπίτια. Έχω κάνει ό,τι έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω. Ήξερα πως πρέπει να βγω από το πλαίσιο της αναγνωρισιμότητας, γιατί αυτή η ταχύτητα με ζάλιζε και άρχισα να χάνω τον εαυτό μου.

Ο Σπύρος Χαριτάτος

Έχω πάρει αυτό το ρίσκο δυο – τρεις φορές και δεν ήταν εύκολο. Από εκεί που είσαι παρουσιαστής, να κουβαλάς ελιές και να καθαρίζεις σπίτια, έρχεται σε σύγκρουση και η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, αλλά και αυτό που πιστεύεις πως πρέπει να βλέπουν οι άλλοι σε σένα.

Και όταν ήμουν φοιτητής ήμουν πολύ χαμηλών τόνων και προσγειωμένος, γιατί ήθελα να είμαι φοιτητής και όχι παρουσιαστής. Δουλεύω από 11 ετών, οι γονείς μου ήταν φτωχοί και έχω μάθει να κάνω τα πάντα. Δεν με ενοχλεί καμία δουλειά.

Όταν έκανα την εκπομπή «Ανειδίκευτος εργάτης», ερχόταν η κρίση και κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να κάνουν κάποιες δουλειές που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει τον εγωισμό μας. Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα που ο ίδιος το βίωνα ή φοβόμουν πως θα το βιώσω εμπειρικά».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα