Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ξέσπασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια»

«Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξέσπασε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για όσους την κατηγορούν για φοροδιαφυγή στο γάμο της.

«Δεν μπορεί να παντρευτεί κανένας σε αυτή τη χώρα έτσι όπως πάει. Η ΑΑΔΕ είναι δίπλα μας, κοντά μας, τα παραστατικά έχουν κοπεί και δεν μπορώ να κυνηγάω τον καθένα που μου κάνει δώρα και να του πω “στο δώρο σου έχεις το παραστατικό“; Ποιος από τους επωνύμους το κάνει;» ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος και φθόνος και κακία, γενικά. Δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή. Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα. Ένα μήνα μετά βρήκαν ότι φοροδιαφεύγω; Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει. Επειδή μου έχει τύχει 2 εβδομάδες πριν από τον γάμο μου να έχω κάποιες κλήσεις με απόκρυψη, όλα αυτά πρέπει να τα διαλευκάνουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι τραγελαφικό για μένα ότι μιλάνε για φοροδιαφυγή».

«Δεν θέλω να θίξω ξανά τα 13.500 ευρώ για το μονόπετρο. Γιατί το κάνουν αυτό το πράγμα; Δηλαδή, να μην μπορούμε να χαρούμε τον γάμο μας; Έβαλα 3 νυφικά, το έζησα, έχει κοπεί και φιλική απόδειξη από τον οίκο νυφικών. Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer» είπε στο τέλος των δηλώσεών της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα