Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Αύριο η θεατρική πρεμιέρα του υιού Καραμανλή σε παράσταση που ανεβαίνει στο Κολλέγιο Αθηνών

Αλέξανδρος σημαίνει φως

Πρεμιέρα αύριο για τον Αλέξανδρο Καραμανλή στο θεατρικό σανίδι, παρουσία του μπαμπά του Κώστα Καραμανλή.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο τριτοετής γιος του πρωθυπουργού θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα ανέβει από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, σε σκηνοθεσία Δήμητρας Δερμιτζάκη. Πιθανόν στην ίδια παράσταση να πάρει μέρος και η δίδυμη αδελφή του Αλίκη, η οποία συμμετέχει στη χορευτική ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής

Η πλοκή του έργου

Πρόκειται για θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας ARTE του Κολλεγίου Αθηνών και η συμμετοχή του Αλέξανδρου είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Η πλοκή του έργου έχει ως εξής: Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγγλου» θα αλλάξει ριζικά όταν οι γυναίκες μπουν στο σπίτι και στη ζωή όλων τους.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί τον μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου, τον Μπάμπη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, που έπαιξε πριν από δύο χρόνια στη «Θεία από το Σικάγο», έχοντας τον ρόλο μίας εκ των τριών ανιψιών που υποδέχονταν τη θεία από το Αμέρικα!

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής

Ο Αλέξανδρος, που ήταν συνεπέστατος στις ατέλειωτες πρόβες, θα έχει θεατρικό πατέρα τον γνωστό επιχειρηματία Τίμο Τζάννες, που υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στον ρόλο του Πετρόχειλου, με τον επιχειρηματία να εκθειάζει το ταλέντο του υιού Καραμανλή, λέγοντας πως ήταν πολύ καλός στις πρόβες!

Οσο για την επιχειρηματία Νινέτα Βαφειά, που πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στις παραστάσεις του Κολλεγίου, θα υποδυθεί τον ρόλο της Μάρως Κοντού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θεατρικοί γιοι, εκτός από τον Αλέξανδρο, είναι ο Στέργιος Τζελέπης και ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα