Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Συγκινεί ο Χρήστος Μενιδιάτης: «Έφερα στα μέτρα μου σακάκια του πατέρα μου και τα φοράω»

«Με την σύζυγό μου είμαστε 24 χρόνια μαζί»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Happy Day». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη, στην οικογένειά του, αλλά και στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Χρήστος Μενιδιάτης αποκάλυψε για τον πατέρα του: «Δεν με ενοχλούσε καθόλου που ο πατέρας μου ήταν πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, ίσα ίσα μου άρεσε που τον αγαπούσε ο κόσμος. Παρότι ο σωματότυπός μας δεν είναι ο ίδιος, έχω κρατήσει κάποια ιδιαίτερα σακάκια του. Πήγα και τα έφερα κιόλας λίγο στα μέτρα μου…».

Στην συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην γνωριμία με την σύζυγό του, Νάνσυ Μπίσια: «Με την σύζυγό μου είμαστε 24 χρόνια μαζί από τον Αύγουστο του 2000. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν πιστεύω στους έρωτες με την πρώτη ματιά τελικά. Τελείως τυχαία σε μια βραδιά που δεν ήθελα να βγω και ήμουν με τον ξάδελφο μου, έτυχε και ήρθε και έκατσε δίπλα μου με μια φίλη της. Έτσι πιάσαμε κουβέντα και ξεκίνησε η γνωριμία μας.

Στην αρχή έτρωγα συνεχώς χυλόπιτες. Εμένα μου άρεσαν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της. Φτάσαμε αβίαστα τα 24 χρόνια γάμου και αποδεχτήκαμε ο ένας τον άλλον. Όταν έκανα την πρόταση γάμου ήμασταν ήδη επτά χρόνια μαζί, αλλιώς σκεφτόμουν ότι θα την έχανα. Της έκανα πρόταση γιατί την αγαπούσα και πίστευα ότι θα έχουμε μια ωραία κοινή πορεία…».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χρήστος Μενιδιάτης αναφέρθηκε στην πατρότητα: «Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας τριών αγοριών στην εποχή μας. Δεν αντέχω να παίξω μαζί τους πάνω από ένα τέταρτο γιατί με βγάζουν off. Όταν με πλησιάζει ο κόσμος για μια φωτογραφία ακόμα φαίνεται παράξενο στους δύο μικρότερους. Ο μεγαλύτερος έχει καταλάβει. Δεν είχα ποτέ επιθυμία για κορίτσι, από την αρχή έλεγα ότι θέλω τρία αγόρια, το έλεγα και στη γυναίκα μου».

Στο τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Είναι δύσκολο για εμάς τους τραγουδιστές να κρίνουμε τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα. Απέναντι του αισθανόμαστε δέος. Ο Γιώργος Νταλάρας παραδέχτηκε το ταλέντο του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ουσιαστικά του είπε να μην φθείρεται δεξιά και αριστερά και να επικεντρωθεί σε αυτό που κανείς τόσο καλά…».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα