Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Δεν έπεισε το δικαστήριο ο 29χρονος που έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο σε 14χρονη

«Καμπάνα» σε παιδόφιλο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισε ο 29χρονος που συνελήφθη επειδή έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο με ένα 14χρονο κορίτσι. Ο κατηγορούμενος, παρότι εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, δεν έπεισε το δικαστήριο, που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

viasmos19103

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε με την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης. Η ίδια υποστήριξε πως το ραντεβού το έκλεισε εκείνη, παρουσία του συζύγου και της κόρης της, ενώ τόνισε πως η 14χρονη είχε αναφέρει την ηλικία της στον κατηγορούμενο, ο οποίος της ζήτησε «να τα πουν από κοντά». Στη συνέχεια κατέθεσαν ένας αστυνομικός του Τμήματος Ιαλυσού, που δέχτηκε την καταγγελία από τους γονείς της 14χρονης, καθώς και ένας συγχωριανός του 29χρονου, ο οποίος έκανε λόγο για έναν νέο που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.

Οταν ο 29χρονος πήρε τον λόγο, υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν το προφίλ της κοπέλας στα social media ήταν αληθινό και γι’ αυτό ζήτησε να του στείλει φωτογραφία. Οταν του είπε την ηλικία της, πάλι δεν πίστεψε ότι επρόκειτο για αληθινό προφίλ, όπως ισχυρίστηκε. «Είχα ρωτήσει για να συναντηθούμε, δεν θα επέμενα να κάνω κάτι. Εγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε μισή ώρα, που δεν κατάλαβα. Το γνωρίζω, ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έκανα! Δεν είχα σκεφτεί» είπε, ενώ επισήμανε τον αυστηρό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, στον υπολογιστή και στο κινητό του: «Αν είχα κάτι, δεν θα άνοιγα το σπίτι μου στους αστυνομικούς. Πρώτη φορά μού συμβαίνει αυτό και δεν πρόκειται να το ξανακάνω».

viasmos787979

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται γύρω στις 5 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο πατέρας της ανήλικης πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας είχε προσεγγίσει μέσω facebook την κόρη του και της ζήτησε να βρεθούν και να προχωρήσουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Η 14χρονη κοπέλα τον ενημέρωσε για το νεαρό της ηλικίας της, όμως ο άγνωστος άνδρας φέρεται ότι δήλωσε πως δεν τον νοιάζει. Ωστόσο, εκείνη θέλησε να ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και τότε «ανέλαβε» η 39χρονη μητέρα της, η οποία μιλούσε μαζί του παριστάνοντας την ανήλικη.

Ετσι, κλείστηκε το ραντεβού για την ίδια μέρα, έξω από ξενοδοχείο σε χωριό στη δυτική Ρόδο. Μάλιστα -σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία- ο 29χρονος, όταν έφτασε στο σημείο του ραντεβού, έστειλε βίντεο στη 14χρονη, στο οποίο απεικονιζόταν ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο άνδρες του Τμήματος Ιαλυσού, που φόρεσαν χειροπέδες στον άνδρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...