Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί  δίνει πολλά χρήματα στον ΣΚΑΙ για να πάρει τις απογευματινές ζώνες

Από το κανάλι του Φαλήρου, αν και το εξέτασαν το θέμα, δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση προς τον Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να επενδύσει στον ΣΚΑΙ και να ρίξει χρήμα! Μεγάλος ντόρος γίνεται στην τηλεοπτική αγορά με τις επεκτατικές προθέσεις του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού και τις δελεαστικές προτάσεις που κάνει συχνά πυκνά στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Ο Ατζούν σκέφτεται το επόμενο βήμα του μετά το «Survivor» και έχει προτείνει μια πληθώρα νέων ριάλιτι στον ΣΚΑΙ, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας και επικερδούς συνεργασίας τους. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός ζητάει, λίγο πολύ, να αναλάβει ολόκληρες ζώνες από το πρόγραμμα του καναλιού και να τις τροφοδοτήσει με ψυχαγωγικές παραγωγές.

Στην τηλεοπτική πιάτσα είναι γνωστό ότι ο ισχυρός άνδρας των media πριν από περίπου δύο μήνες πρότεινε στη διοίκηση του σταθμού να αναλάβει πλήρως τη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΙ και να την εμπλουτίσει με ριάλιτι. Η πρόταση αυτή, όμως, απορρίφθηκε από το κανάλι, καθώς η συγκεκριμένη ζώνη έχει πολλά διαφημιστικά έσοδα τα οποία θέλει το κανάλι να εισπράξει.

Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν δεν πτοήθηκε και επέστρεψε ρίχνοντας νέα χαρτιά στο τραπέζι. Τα τελευταία 24ωρα λέγεται ότι διεκδικεί την απογευματινή ζώνη της προσεχούς σεζόν και ζητάει συγκεκριμένα είτε το τρίωρο 15.00-18.00 είτε το τρίωρο 16.00-19.00. Θα μπορούσε μέσα σ’ αυτό το τρίωρο να πλασάρει παραγωγές εφάμιλλες με το «My style rocks».

Από το κανάλι του Φαλήρου, αν και το εξέτασαν το θέμα, δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση προς τον Ιλιτζαλί. Ωστόσο, αυτό που αφήνουν να βγει προς τα έξω είναι πως επιθυμούν τη μείωση στο κόστος ψυχαγωγίας με πιο φθηνά προγράμματα. Από την άλλη μεριά, ο Σκάι σκέφτεται να ενισχύσει την ενημέρωση αυξάνοντας τις εκπομπές έρευνας, τα δελτία και τα πολιτικά talk shows.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα