Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Μανώλης Κονταρός: «Εκείνος που μου προκάλεσε το ατύχημα είχε κακή στάση, θα τον συναντήσω»

«Έχουν συμβεί παρεξηγήσεις και με έχουν προσβάλει, αλλά δεν είμαι αυτός που θα χαλάσω το γλέντι»

Ο Μανώλης Κονταρός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην καριέρα του, στο τροχαίο που τον σημάδεψε και σε παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί.

«Ξεκίνησα τις εμφανίσεις μου στο Cabana Live Stage μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή. Πριν 13 χρόνια δούλευα σε αυτό το μαγαζί όταν έπαθα το τροχαίο που μου σημάδεψε τη ζωή, είναι ένα σημαδιακό μαγαζί για μένα. Στην πρεμιέρα είχα άγχος. Όταν βγήκα και τραγούδησα, είδα την αμηχανία στο βλέμμα των φίλων μου.

Ήταν 6 το πρωί, ήμουν κουρασμένος και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να κοιμηθώ. Και ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου. Η στάση του ανθρώπου που μου προκάλεσε το ατύχημα ήταν κακή. Του τηλεφώνησα, κάποια στιγμή όταν αποφασίσω, θα τον συναντήσω.

Δεν αντιμετώπισα ποτέ άρνηση στο να εμφανίζομαι σε λαϊκά μαγαζιά και να τραγουδάω κρητικά τραγούδια. Μετάνιωσα που πριν χρόνια αρνήθηκα μια πρόταση να τραγουδήσω μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση, ένιωθα ότι πρόδιδα τους φίλους μου.

Έχουν συμβεί παρεξηγήσεις και με έχουν προσβάλει, αλλά δεν είμαι αυτός που θα χαλάσω το γλέντι».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα