Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τα μηνύματα που κρύβει το πρώτο πορτρέτο του Καρόλου

Τα κρυμμένα μηνύματα στο αμφιλεγόμενο -μέχρι ανατριχιαστικό- πρώτο πορτρέτο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

«Στην άκρη της Γης» με την υπέροχη φωνή της Θωμάης Απέργη

Η Θωμαή Απέργη κάνει δυναμική δισκογραφική επιστροφή και ταξιδεύει...

Θλιμμένη πριγκίπισσα Σίσσυ η Γκερέκου

Τη θλιμμένη πριγκίπισσα Σίσσυ θα ενσαρκώσει η Αντζελα Γκερέκου...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε στον αισθηματικό τομέα, που θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και να τους προσδώσετε ξεκάθαρο χαρακτήρα. Μιλήστε με τους γύρω σας, αποφεύγοντας να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν βάλτε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους γύρω σας και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανανεωτικές κινήσεις που αποφασίσατε πως πρέπει να κάνετε είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, ώστε να μην ξεφεύγετε από την ουσία.

ΛΕΩΝ: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τις ανησυχίες σας να ενταθούν. Επιβάλλεται να κάνετε έναν απολογισμό για το τι θέλετε πια, αλλά και τι μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική, συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στόχους και καταρτίστε ένα πρόγραμμα που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τα ευαίσθητα σημεία σας όσον αφορά την υγεία σας, ώστε να προσέχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και κατανείμετε σωστά τα χρήματά σας, ώστε να προβλέψετε και μελλοντικές ανάγκες. Παρότι καταλαβαίνετε ότι χρειάζεστε ξεκούραση, εσείς δεν έχετε την όρεξη να εγκαταλείψετε την εργασιομανία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες από αυτές που περπατάνε, έστω με πολύ αργά βήματα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο για νέες, κάτι που θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που σκοπεύετε να κάνετε στις εργασιακές ή τις προσωπικές υποθέσεις σας η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε καινούργιες ιδέες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους για επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Μετριάστε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...