Τάσος Κωστής: «Η γυναίκα μου περνάει μια περιπέτεια με τον καρκίνο, το παλεύουμε»

«Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε»

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Τάσος Κωστής καθώς η σύζυγός του, δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Μερικά χρόνια πριν ο ηθοποιός είχε παλέψει με την ίδια ασθένεια και βγήκε νικητής και τώρα στέκεται στο πλευρό της συζύγου του.

«Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να μην δουλέψω και να κάνω ένα service στον εαυτό μου και γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου που με είχε ανάγκη. Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο.

Το παλεύουμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε. Όταν είσαι ο πάσχων, το παλεύεις με τον εαυτό σου. Αυτός που σε βλέπει όμως, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έχω περάσει και από τις δύο πλευρές», δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.