Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Κύριε Λιάγκα παραιτηθείτε από αυτή τη θέση δεν σας αξίζει και βλάπτετε τον λαό»

Δείτε πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής

Δύσκολη ήταν η σημερινή ημέρα για τον Γιώργο Λιάγκα καθώς από νωρίς υπήρχε ένταση στην εκπομπή «Το πρωινό» με αφορμή τα θέματα.

Μετά το ξέσπασμα του Χάρη Τζωρτζάκη άλλαξαν θέμα και ασχολήθηκαν με τους ομοφυλόφιλους και το γάμο αυτών. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Πατέρας Σερφαφείμ.

Κατά τη διάρκεια του θέματος υπήρξε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Λιάγκας: Τον κοινωνικό νου διαθέτω πατέρα Σεραφείμ.

Πατέρας Σεραφείμ: Ωραία, αυξήστε τον.

Γιώργος Λιάγκας: Προσπαθώ, είμαι σε καλό δρόμο.

Πατέρας Σεραφείμ: Εγώ έχω άλλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, να ρωτήσω ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Άριας και αν προέρχεται από το Νεκταρία.

Γιώργος Λιάγκας: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.. Ήρθε να μας ειρωνευτεί ο Πατέρας Σεραφείμ, δεν το δέχομαι. Δεχτήκατε την πρόσκληση, μας είπατε και μπορντέλο.

Πατέρας Σεραφείμ: Σας μίλησα για τον Άγιο Πορφύριο, μην τα ισοπεδώνετε όλα.

Γιώργος Λιάγκας: Ήρθατε να μας κάνετε πλακίτσα.

Πατέρας Σεραφείμ: Αν το θεωρείτε πλακίτσα, τότε παραιτηθείτε από αυτή τη θέση γιατί δεν σας αξίζει. Φύγετε από αυτή τη θέση, βλάπτετε τον λαό.

Ενώ στην αρχή μόλις τον καλημέρισε ο παρουσιαστής ο πάτερ σχολίασε πως δεν ήθελε να εμφανιστεί αλλά δέχτηκε να μιλήσει. «Με έπεισε ο συνάδελφός σας γιατί και ο άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα