Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο απαράβατος όρος Μουτσινά για το comeback

Eπιθυμεί να επιστρέψει στο γυαλί

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς μπορεί να βρίσκεται αυτή την τηλεοπτική σεζόν εκτός τηλεόρασης, ωστόσο τα τηλεοπτικά κανάλια φαίνεται πως ποτέ δεν τον ξέχασαν, αφού ούτε το τηλεοπτικό κοινό τον έχει ξεχάσει. Ο πολυσχιδής παρουσιαστής, ο οποίος πέρυσι πήρε την απόφαση να μείνει εκτός μικρής οθόνης για έναν χρόνο -και είναι από τους λίγους που το τήρησαν μέχρι τέλους, αν και οι προτάσεις έπεφταν βροχή από αρκετά τηλεοπτικά κανάλια-, έχει βάλει έναν πολύ συγκεκριμένο όρο για την επιστροφή του.

Και τα ραντεβού που κλείνει με τα κανάλια για την ερχόμενη σεζόν γίνονται με βάση αυτόν τον όρο. Ο Νίκος Μουτσινάς επιθυμεί να επιστρέψει λοιπόν στο γυαλί και, ασχέτως με το τι άλλο θα του ζητήσει το εκάστοτε κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί για να κάνει πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, εκείνος θέλει οπωσδήποτε να ηγηθεί σε ένα βραδινό σόου.

Ετσι, είτε κάνει ξανά το σατιρικό «Καλό μεσημεράκι» είτε πρωινό ή μεσημεριανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, ο Νίκος Μουτσινάς θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να γυρίσει στα τηλεοπτικά δρώμενα να παρουσιάσει και ένα λαμπερό βραδινό σόου με καλεσμένους αγαπημένους φίλους του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η τελευταία απόπειρά του για κάτι τέτοιο δεν είχε στεφθεί με επιτυχία, καθώς κόπηκε από τον ΑΝΤ1 μέσα σε μόνο λίγες Κυριακές. Το «Sunday Live», που προβλήθηκε το 2018 με παρουσιαστές εκείνον και τη Ζέτα Μακρυπούλια, δεν κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και πνίγηκε από τον ανταγωνισμό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα