«Έρωτας φυγάς»: Ο Σωκράτης στήνει παγίδα στον Μιχάλη

Ο Κοντογιάννης υποκρίνεται στον αρχηγό του παρακράτους πως είναι με το μέρος του, ενώ επιδιώκει να τον βγάλει απ’ τη μέση

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας, με τη βοήθεια της Νάντιας, πασχίζουν να αθωωθεί η Αλεξάνδρα, ενώ η ίδια δεν διατηρεί πολλές ελπίδες στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς».

Ο Στέφανος και η Μαργέτα μαθαίνουν τα νέα για την Αλεξάνδρα και η Μαργέτα επιμένει ότι πρέπει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Ο Θύμιος και η Άννα υποπτεύονται ότι δύο ασφαλίτες παρακολουθούν το σπίτι της Κηφισιάς.

Εντωμεταξύ η Δήμητρα φαίνεται να κρύβει κάτι απ’ τους υπόλοιπους. Ο Σωκράτης στήνει παγίδα στον Μιχάλη και του κάνει μήνυση με βαριά και ψεύτικη κατηγορία.

Ο Κοντογιάννης υποκρίνεται στον αρχηγό του παρακράτους πως είναι με το μέρος του, ενώ επιδιώκει να τον βγάλει απ’ τη μέση. Τέλος, ο Στέφανος, μαθαίνοντας και για την επίθεση κατά του Μάρκου και του Φάνη, αποφασίζει να γυρίσει στη Μεσσήνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον