Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Διασκεδάστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή φροντίστε να κάνετε ένα ταξιδάκι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει. Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις σας από τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας αντιπροσωπεύει. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν. Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δεν σας οδηγούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί χάνετε το παρόν. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ατόμων που σας πλήγωσαν.

ΛΕΩΝ: Ενα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δεν σας αφορούν. Κάποιες πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που ξέρετε πως σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο σας είναι πιθανόν να σας προκαλέσουν αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσει τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δεν χρειάζεται να τονίζετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν διαφορές και να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους. Εκφράστε τα αισθήματά σας χωρίς φόβο ότι δεν θα βρείτε ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Εχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα προβλήματα και τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας, ώστε σύντομα να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν. Μειώνονται τα λάθη και οι αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που έχουν ρίσκο ή είναι επικίνδυνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας, γιατί οι συγγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην επιτρέπετε στους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε λοιπόν τον φόβο, επιστρατεύστε την αποφασιστικότητά σας και παλέψτε δυναμικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...