Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αμαλιάδα: Αυτοκτονία 23χρονης φοιτήτριας, παιδί γνωστών επιχειρηματιών της πόλης

Αφησε σημείωμα και... κρεμάστηκε

«Παγωμένη» και σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας μετά την είδηση της αυτοκτονίας της 23χρονης φοιτήτριας, παιδί γνωστών επιχειρηματιών της πόλης, που έδωσε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα, όπου σπούδαζε. Η φοιτήτρια Α.Β. του Τμήματος Μαθηματικών βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στο σπίτι της, στην οδό Θράκης, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το ανατριχιαστικό είναι πως το άψυχο σώμα της νεαρής εντόπισαν οι ίδιοι οι γονείς της, που την αναζητούσαν από το πρωί και αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι της για να δουν τι συμβαίνει. Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν πως δίπλα από την κοπέλα, που είχε κάνει μια αυτοσχέδια θηλιά από το κουρτινόξυλο, βρέθηκε και ένα σημείωμα, το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν τα αίτια θανάτου της. Οσο σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Αμαλιάδα, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την κοπέλα και τους γονείς της, τόσο είναι και η πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας. Η φοιτήτρια είχε μόνο φίλους και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.

foititria19024

Τα ερωτήματα, με δεδομένο τον χαρακτήρα της Α.Β., είναι πολλά για το τι την οδήγησε σε αυτήν την τραγική απόφαση. Μόλις πριν από δύο ημέρες η ίδια είχε επισκεφθεί τους γονείς της στην Αμαλιάδα. Οπως σημειώνει το patrisnews.com, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου, τα οποία κάνουν λόγο για μια μικρή αλλαγή της συμπεριφοράς της -συγκεκριμένα, έδειχνε στενοχωρημένη-, δίχως ωστόσο κάτι να τους προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε. Ιδιες πηγές αναφέρουν, μάλιστα, πως πιθανότατα προβληματιζόταν με τη σχολή της.

Ποτέ κανείς, όμως, δεν είχε αντιληφθεί ότι στο μυαλό της είχε ένα τέτοιο τέλος. Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να φωτίσουν την καθημερινότητα της φοιτήτριας για να διαπιστώσουν εάν οδηγήθηκε στην αυτοχειρία λόγω δικών της ψυχολογικών φορτίσεων ή υπήρξε εξωγενής παράγοντας από τον κύκλο της. Χθες η 23χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους. Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές. Επίσης, η ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας, την οποία επί χρόνια υπηρέτησε ο πατέρας της ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε: «Λόγω του τραγικού συμβάντος, όπου μια νέα κοπέλα έφυγε πρόωρα από τη ζωή, η διοίκηση του Αστέρα προσπάθησε να αναβάλει τον αυριανό αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτή η αναβολή του από την ΕΠΣ Ηλείας. Ο Ανδρέας Παπαδάκος και η διοίκηση του Αστέρα εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Β…, νιώθοντας ιδιαίτερη συγκίνηση, μια και μέλη της οικογένειας τίμησαν την ομάδα του Αστέρα κατά το παρελθόν. Εις μνήμην της εκλιπούσας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...