Ρομπέρτα Μέτσολα: Στη Βουλή η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με φόντο τις κόρνες των αγροτών

Απέξω τρακτέρ και μέσα Μέτσολα!

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα μίλησε στη Βουλή, την ώρα που στο βάθος αντηχούσαν οι ήχοι των τρακτέρ στο Σύνταγμα. Oμως στιγμή δεν ένιωσε ανασφαλής, αφού είχε στο πλάι της έναν αγαπημένο της φίλο, έναν κολλητό της, θα λέγαμε στη λαϊκή αργκό, τον ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

«Υποδεχθήκαμε με χαρά τη φίλη πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα στη Βουλή των Ελλήνων» είπε στη στήλη ο ευρωβουλευτής. «Ηταν μια θερμή υποδοχή στην ηλιόλουστη Αθήνα» δήλωσε αντιστοίχως η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Θα συναντήσω την ηγεσία της χώρας, θα απευθυνθώ στο Κοινοβούλιο και θα συνομιλήσω με νέους ανθρώπους, για να ακούσω και να εξηγήσω γιατί η ψήφος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου έχει σημασία» έγραψε η ίδια στα social media, δίνοντας έμφαση στο ραντεβού που είχε χθες το απόγευμα με νεολαίους στο Ωδείο Αθηνών.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τη Ρομπέρτα Μέτσολα στο περιστύλιο της Βουλής

Μεϊμαράκης και Μέτσολα γνωρίζονται χρόνια, από τις δραστηριότητές τους εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο υπηρετούν αμφότεροι από ετών. Ομως τώρα που εκείνη είναι η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η συνεργασία τους έγινε πιο στενή, καθώς όλοι οι ευρωβουλευτές βρίσκονται «υπό τη σκέπη» της. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξενάγησε την πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας. Αλλωστε η Ρομπέρτα Μέτσολα έχει δηλώσει ότι αγαπάει την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.