Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε συζητήσεις για εκπομπή στο κανάλι του Σαββίδη η παρουσιάστρια

Open Μαλέσκου

Στην… απόχη του Νίκου Κοκλώνη η Ιωάννα Μαλέσκου! Πρόταση συνεργασίας από την Barking Well Μedia για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού μέχρι και βραδινής εκπομπής λέγεται στη μιντιακή αγορά ότι έχει δεχθεί η καλλονή Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι τελευταίες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σε σχέση με το τηλεοπτικό παρελθόν της αλλά και το μέλλον της ίσως είναι ο προπομπός για το πώς σκοπεύει να κινηθεί αναφορικά με την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Φήμες θέλουν να έχει αρχίσει ένας νέος κύκλος επαφών της Ιωάννας Μαλέσκου με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, με πολλές παραγωγές να έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι. Ακούγεται ότι όλες οι τηλεοπτικές προτάσεις αφορούν το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν την Ιωάννα να έχει μιλήσει με τον Κοκλώνη τόσο για ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή στο Open τις καθημερινές ή τα Σαββατοκύριακα όσο και για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού που θα προταθεί από την εταιρία παραγωγής αλλά και late night εκπομπής.

Η Ιωάννα, έχοντας βιώσει τη χαρά της μητρότητας και συμπληρώνοντας το καλοκαίρι απουσία δύο ετών από τη μικρή οθόνη, είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της: «Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές, γιατί αγαπώ την επαφή με τον κόσμο. Με την πρώτη σωστή συνθήκη θα επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη, αλλά, επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά, δεν είμαι αρνητική και σε οτιδήποτε άλλο, όπως ήμουν παλιότερα. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να ένιωθα ότι έχω κάτι να δώσω».

Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα σε τηλεφωνική επικοινωνία της με την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», απάντησε στην Κατερίνα Ζαρίφη, όταν της πρότεινε να επιστρέψει με ένα πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη: «Αλήθεια; Μου δυναμιτίζεις τη σκέψη αυτή τη στιγμή».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα