Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Άβα Γαλανοπούλου: Χαμογελάει ξανά μετά τη δικαστή περιπέτεια με τον πρώην της

Πού βρέθηκε η ηθοποιός

Σημεία ζωής μπροστά στα φλας έδωσε η Αβα Γαλανοπούλου, η τηλεοπτική σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά «50-50», δείχνοντας ότι έχει αφήσει για τα καλά τον δικαστικό εφιάλτη που κράτησε για χρόνια με πρώην σύντροφό που της απέσπασε 1.240.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία της και με την ηθοποιό να μένει σκιά του εαυτού της!

Η τηλεοπτική Ελισάβετ της σειράς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό (με τις επαναλήψεις της να έχουν κοπεί όσο κρατούσε η πολύκροτη δίκη Φιλιππίδη για το #MeToo) εμφανίστηκε αρκετά ανανεωμένη, έχοντας βρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της, σε δείπνο των συντελεστών της παράστασης «Το έκτο πάτωμα». Ντυμένη στα μαύρα, με ένα πορτοκαλί κασκόλ να σπάει το total black look της, και έχοντας χείλη και νύχια σε έντονο κόκκινο, η Γαλανοπούλου είχε την ευκαιρία να τα πει με αγαπημένους συναδέλφους της, να φωτογραφηθεί μαζί τους, δείχνοντας έτσι ότι ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της!

Εναν εαυτό που είχε χάσει όταν πρωτοξεκίνησε η περιπέτειά της με επιχειρηματία πρώην σύντροφό της που είχε γνωρίσει το μακρινό 2006, όταν εκείνος είχε πάει να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Λίγο καιρό αφότου συνήψαν σχέση, εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά, όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η δημοφιλής κωμικός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη εκείνη, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, όμως ο επιχειρηματίας δεν της τα επέστρεφε.

Το πρώτο δικαστήριο

Το 2018 άρχισε το πρώτο δικαστήριο, έπειτα από καταγγελία και μήνυση της Αβας Γαλανοπούλου εναντίον του για κατάχρηση 1.240.000 ευρώ, με συνέπεια ο Βολιώτης επιχειρηματίας να καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και να υποχρεωθεί σε καταβολή 250.000 ευρώ. Ο εφιάλτης της αγαπητής κωμικού, η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και σκέφτηκε ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της, έληξε στα τέλη Αυγούστου του 2022, όταν άρχισε η δίκη του επιχειρηματία σε δεύτερο βαθμό.

Η ηθοποιός, που δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τη διαδικασία και είχε ταλαιπωρηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να βάλει νερό στο κρασί της και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό, με την όλη περιπέτεια να έχει κόστος και στην καριέρα της, μια και απείχε από πολλές δουλειές!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα