Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη των άλλων, γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους, είχατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες, που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα θα ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες σχέσεις, στη θέση αυτών που χάθηκαν, και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες άλλων ατόμων. Εάν τα πρότυπα που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις, που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας. Μεταξύ λογικής και καρδιάς, επιβάλλετε -για δικό σας καλό- να κρατήσετε τις ισορροπίες. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες, ώστε να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους. Οι καινούργιοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς, ώστε να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο, ώστε μία μία να τελειώνουν. Οταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας, απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Προτού αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις, αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σάς αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα. Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά αναδείξτε τα. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...