Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

«Λάτρευα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μεγάλη μου τύχη που δούλεψα δίπλα της»

«Αυτό που κρατάω από εκείνη είναι η συναισθηματική της δοτικότητα»

Γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Λάτρευα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μεγάλη μου τύχη που δούλεψα δίπλα της. Ήταν πολύ ευαίσθητη και χαρισματική. Με την Αλίκη μιλούσαμε σαν κορίτσια, αυτό που κρατάω από εκείνη είναι η συναισθηματική της δοτικότητα» ανέφερε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση της με την κόρη της, αλλά και στις κρίσεις πανικού που είχε: «Με την κόρη μου συναντιόμαστε κάνοντας ταξίδια, γιατί πλέον έχει τη δική της ζωή. Αισθάνομαι ασφάλεια με την κόρη μου και της λέω πάντα την αλήθεια. Η κόρη μου είναι πρότυπο για εμένα, τη θαυμάζω. Πάθαινα μικρές κρίσεις πανικού όταν η κόρη μου δεν απαντούσε στα τηλέφωνα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αναφέρθηκε στις σπουδές που έχει ξεκινήσει: «Είμαι φοιτήτρια παράλληλα με την κόρη μου. Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και εκείνη Ιατρική. Πάντα έλεγα πως όταν μεγαλώσω και έχω χρόνο θέλω να σπουδάσω και άλλα πράγματα. Νιώθω πάρα πολύ νέα. Έχω να μάθω, να δω και να ζήσω πολλά πράγματα».

Στο τέλος η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον χρόνο, αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση: «Πολλές φορές παλιότερα κρίθηκα άδικα ως προς την εξωτερική μου εμφάνιση. Η πιο σκληρή κριτική που έχω δεχτεί είναι πως “περιφέρω” την εμφάνιση μου πάνω στην σκηνή. Μία γυναίκα μπορεί να είναι αιωνίως όμορφη, με την έννοια της γοητείας που ασκεί. Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να την φλερτάρει κάποιος και να το αποδέχεται με χαρά και χωρίς ενοχή».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει στην Αμοργό στα 55 της μαγιό και κόβει ανάσες

Η Μαρία Λεκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμοργό!...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο