Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Σε σπίτι που του παραχωρήθηκε στον Πειραιά θα μετακομίσει ο πατέρας της οικογένειας των «Φλίντστοουνς»

Από το λαγούμι, σε... διαμέρισμα!

Από τα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας σε… διαμέρισμα στον Πειραιά πρόκειται να μετακομίσει ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, περισσότερο γνωστός πλέον ως παλαιοχριστιανός. Σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση, από κοινού με τον δικηγόρο του, ο πατέρας της οικογένειας των «Φλίντστοουνς» έκανε λόγο για το σπίτι που θα του παραχωρηθεί, για τη σύζυγό του, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά και για τον 15χρονο γιο του, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τα λαγούμια όπου έμενε η οικογένεια

Ο Μανώλης εξέφρασε αρχικά τον ενθουσιασμό του σχετικά με τον ερχομό του παιδιού του, υποστηρίζοντας πως η σύζυγός του, Σεβαστή, βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η οικογένειά του, όμως επισήμανε πως μαθαίνει νέα τους. «Μαθαίνω νέα της συζύγου μου αλλά δεν γνωρίζω πού είναι» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Κι εγώ στη θέση τους θα κρυβόμουν κάτω από ένα πιθάρι».

Εντούτοις, αναφέρθηκε με πικρία στον έφηβο γιο του, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», κάνοντας γνωστό πως η αρμόδια Εισαγγελία τού έχει αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια και την έχει αναθέσει σε ίδρυμα παιδικής προστασίας. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας κι εκείνος στον ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι παραχώρησαν στην οικογένεια του πελάτη του ένα διαμέρισμα στον Πειραιά. Ο ίδιος τόνισε πως έχει συμβουλέψει τον Μανώλη, στην περίπτωση που λάβει την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ξανά, να βαδίσει σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και το παιδί να συνεχίσει τη ζωή του και το σχολείο. Μάλιστα, το σπίτι στο οποίο πρόκειται να μετακομίσει βρίσκεται κοντά σε εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σε ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του, ο 45χρονος παλαιοχριστιανός απάντησε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το ζήτημα, αλλά ξεκαθάρισε πως ο γαμπρός του είναι πνευματικό παιδί του πατέρα Κλεομένη και πως όσα έχουν γραφτεί δεν ισχύουν, αλλά αποτελούν μέρος μίας μεγάλης παρεξήγησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.