Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Τέτη Σχοινάκη: Θλίψη για τον χαμό της που νικήθηκε από τον καρκίνο έχοντας φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά!

Τι λέει στην «Espresso» η Αννα Φόνσου για τις τελευταίες γαλήνιες ώρες της επιστήθιας φίλης της!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης ότι χθες το πρωί έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών η Τέτη Σχοινάκη.

Η άλλοτε σεξοβόμβα των 80s άφησε την τελευταία της πνοή ήρεμα και ήσυχα στο σπίτι της στην Γκράβα, όπως η ίδια επιθυμούσε, έπειτα από σκληρή μάχη –για ενάμιση χρόνο– με τον καρκίνο.

Η Τέτη Σχοινάκη που υπήρξε sex symbol στα 80s

Ενας από τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην Τέτη Σχοινάκη, η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού, Αννα Φόνσου, μίλησε στην «Espresso» ελάχιστα λεπτά μετά το φευγιό της Τέτης Σχοινάκη στο σπίτι της, όπου έκλεισε τα μάτια της ήσυχα και ειρηνικά, επικοινωνώντας, με πλήρη διαύγεια, με τους οικείους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα έως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

H τελευταία επικοινωνία

Μάλιστα, την Κυριακή είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με την αγαπημένη της φίλη, την Αννα Φόνσου, η οποία βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στη Θεσσαλονίκη, αφού σκηνοθετεί παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

«Ηταν μια σπουδαία κοπέλα γεμάτη αξιοπρέπεια. “Εφυγε” έπειτα από ενάμιση χρόνο αγώνα με τον καρκίνο. Τη βοήθησε το Σπίτι του Ηθοποιού. Της είχε γυναίκα δίπλα της να τη φροντίζει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν της έλειψε τίποτα, χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Τάγαρη, Μαροσούλη και Παυλάκη που μας βοήθησαν -οικονομικά- να ξεπεράσουμε την “κρίση” αυτή και να μην το μάθει η Τέτα ποτέ της! Ηταν πολύ περήφανη και δεν θα το επέτρεπε. Τώρα, σε σχέση με τις διαδικασίες του αποχαιρετισμού της και της ταφής της, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, διότι βρίσκεται στο στάδιο της νεκροψίας. Η Αστυνομία την πήρε από το σπίτι της για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούμε για το πότε θα προγραμματιστούν η εξόδιος ακολουθία και η τελετή ταφής της (σ.σ.: θα την αναλάβει ο αδελφός της). Η Τέτα ήταν μια σπουδαία ηθοποιός, μια αγαπημένη φίλη κι ένας σπουδαίος άνθρωπος… Η αξιοπρέπεια υπήρχε μέχρι τελευταία στιγμή και η Τέτη δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από κανέναν!» ήταν τα γεμάτα αγάπη λόγια της Αννας Φόνσου!

Η Τέτη Σχοινάκη που υπήρξε sex symbol στα 80s

Η αγαπημένη ηθοποιός της δεκαετίας του ’80 ζήτησε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύσκολες στιγμές της ζωής της, και η «Espresso» είχε αποκαλύψει με σεβασμό στο πρόσωπό της τον Ιανουάριο τη μάχη της, παρόλο που είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά. Υπήρξε αξιοπρεπής και αγέρωχη μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της. Μα πάνω απ’ όλα υπήρξε σπουδαία ηθοποιός και φίλη για τον υπογράφοντα. Η Τέτη Σχοινάκη, ένα από τα πιο εκρηκτικά κορίτσια του κινηματογράφου, έδωσε με θάρρος την πιο δυνατή μάχη της ζωής της! Τον περασμένο Ιανουάριο, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σωτηρία και απίστευτα εξαντλημένη, επέστρεψε στο σπίτι της με τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση, που δυστυχώς όμως δεν βγήκαν αληθινές…

Η επιθυμία της

Το πιο σέξι κορμί του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ‘80, η πανέμορφη αυτή γυναίκα, έδωσε μια γενναία μάχη, αλλά νικήθηκε. Επιθυμία της ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της, στην περιοχή Γκράβα, ακολουθώντας τη θεραπεία της και ελπίζοντας μόνο στο καλύτερο. Η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού, Αννα Φόνσου, φρόντισε να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της –όλο το εικοσιτετράωρο– μία έμπειρη νοσηλεύτρια, η οποία τη φρόντισε έως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Γυναίκα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και απίστευτο κορμί, από τα 14 της έδειχνε ολοκληρωμένο θηλυκό, βίωσε όμως τη σεξουαλική παρενόχληση και τον κίνδυνο του βιασμού, αφού την κυνηγούσαν μανιωδώς οι άντρες.

Η Τέτη Σχοινάκη που υπήρξε sex symbol στα 80s

Σε συνέντευξή της μάλιστα είχε δηλώσει ότι κινδύνεψε από αλλεπάλληλους βιασμούς. Το μυαλό της όμως δούλευε με ταχύτητα τουρμπίνας και δεν υπήρξε ποτέ θύμα. Δήλωνε πάντα συνειδητοποιημένα μοναχική, δεν μετάνιωσε ποτέ της που δεν απέκτησε παιδί, αφού το θεωρούσε πολύ μεγάλη ευθύνη που δεν μπορούσε να αναλάβει εξαιτίας της ανασφάλειας του επαγγέλματός της. Παντρεύτηκε μόνο μία φορά και χώρισε έναν χρόνο αργότερα. Σε συνέντευξή της μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι, αν και ο σύζυγός της ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν της πήγαινε το στιλ της παντρεμένης και το μετάνιωσε την ίδια στιγμή που κατέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα