Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 08 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά σας θέματα...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 08 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ισως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειονότητά τους οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς για τις προστριβές ή για την ψυχρότητα που επικρατεί σε κάποιες από αυτές, αλλά ως επί το πλείστον εσείς τις ξεκινάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε πού σταματάει η πλάκα και πότε τα πράγματα γίνονται σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή, επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να δείξετε ότι έχετε μετανιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναστάτωση και σύγχυση θα επικρατούν στον αισθηματικό σας κόσμο, αφού κάποιες στιγμές το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα και να ξεφαντώσετε, ενώ άλλες θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

ΛΕΩΝ: Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς. Βάλτε σε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας και μη φοβηθείτε να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα, φροντίζοντας παράλληλα να φέρετε σε μια ισορροπία τις διαταραγμένες σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Η περιπετειώδης διάθεση και η ανάγκη για αλλαγές που σας διακατέχουν θα σας οδηγήσουν στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη, να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν. Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα προς την ωρίμανσή σας και ανακαλύψτε τα σημεία εκείνα που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας προκαλούν άγχος και σας φοβίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξουν η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας. Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες.

ΙΧΘΥΕΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι ευαισθησίες σας, γεγονός που σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς περισσότερο γοητευτικοί. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να συνδυάσετε μέσα σε όλα τα άλλα και τη διασκέδασή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...