Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025

Θύμα διαδικτυακών απατεώνων ο Αργυρός!

Μια μέρα μετά την επιτυχημένη συναυλία του στη Σκιάθο,...

Τα νέα πρόσωπα της «Super Κατερίνας»

Αλλαγές όμως δεν έχει μόνο το πάνελ της Καραβάτου,...

Πώς τραγουδιστής κατέληξε στο Α.Τ. Αλμυρού

Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή στη Νέα...

Ο Ανδρέας Πιστιόλης στο ΟΠΑΠ Game Time για το Eurobasket και τους...

Ο Αύγουστος σηματοδοτεί την έναρξη του Eurobasket 2025. Η αντίστροφη...

Οι ευχές από την πεθερά του Κασσελάκη, που ετοιμάζεται να πάει φαντάρος

«Καλή θητεία», γαμπρέ μου

Τις ευχές της για «καλή θητεία» έστειλε στον γαμπρό της από τη Φλόριντα των ΗΠΑ η καλλονή πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, Νταϊάν Ρότζερς Μακμπέθ.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η 60χρονη, ωραία Αμερικανίδα, μητέρα του Τάιλερ Μακμπέθ, που ζει στο Παλμ Μπιτς, λατρεύει τον γιο της, τιμά και σέβεται τις επιλογές του, αγαπάει τον Στέφανο και ετοιμάζεται για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού το καλοκαίρι στα Χανιά.

Η Νταϊάν Ρότζερς Μακμπέθ με τον γιο της Τάιλερ

Πριν από τον γάμο, όμως, η έννοια της πεθεράς είναι η στρατιωτική θητεία που θα κάνει ο γαμπρός της στο επόμενο εικοσαήμερο και για τον λόγο αυτόν έστειλε την αγάπη και τις ευχές της. Η σχέση της Νταϊάν και του Στέφανου είναι σχέση δεμένης οικογένειας, καθώς η εκρηκτική Αμερικανίδα έχει αποδεχτεί πλήρως όλες τις επιλογές των αγοριών της, του Τάιλερ και του Κόντι. Στην ουσία η οικογένειά τους περιλαμβάνει τους γιους της και τους συντρόφους τους, αφού και ο Κόντι Μακμπέθ είναι ομοφυλόφιλος και παντρεμένος με άντρα, επίσης. Δύο στα δύο, δηλαδή, για τα παιδιά της Νταϊάν, που ανήκουν αμφότερα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ομως εκείνη τα στηρίζει, κι όπως δείχνουν οι προσωπικές της σελίδες στα social media, τα αγόρια της είναι η ζωή της. Φυσικά δεν είναι η κλασική πεθερά που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η ξανθιά Νταϊάν Μακμπέθ, με τα γαλάζια μάτια, πανομοιότυπη με τον γιο της Τάιλερ, είναι γυμνασμένη, με αναλογίες μοντέλου, πολύ αθλητική και έξυπνη επιχειρηματίας. Είναι κολυμβήτρια και περιπατητής. Αρκετά συχνά στο παρελθόν, όταν ήταν κοντά της τα παιδιά, γυμνάζονταν μαζί τους. Πολλά είναι και τα ταξίδια που έχει κάνει η Νταϊάν, και στην Ελλάδα, κυρίως για διακοπές στις Σπέτσες, ως φιλοξενούμενη του γαμπρού της, στο σπίτι του στο νησί. Το ίδιο και εκείνη φιλοξενεί συχνά πυκνά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι της στο Παλμ Μπιτς. Φυσικά, τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης γίνεται μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, η κούκλα Νταϊάν θα κοιμάται στο λούξ διαμέρισμα του Κολωνακίου, κατά την παραμονή της στην Ελλάδα και στην Αθήνα, πιο συγκεκριμένα.

Η εν λόγω είναι επιχειρηματίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ πέρσι ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε πει δημόσια ότι αυτή θέλησε να πάρει μέρος σε ελληνικό διαγωνισμό, ενώ ζει στο εξωτερικό, γεγονός περίεργο για την ακριβή σχέση της με τη χώρα μας. Η Μακμπέθ είναι ανώτερο στέλεχος σε μια ελβετική πολυεθνική εταιρία η οποία έχει εργοστάσιο στην Κόρινθο και παράγει έξυπνους μετρητές!

«…Το λέω με συμπάθεια προς τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος ακόμα να μου απαντήσει εάν η μητέρα του συζύγου του έχει σχέση με έναν διαγωνισμό του Δημοσίου 1,2 δισ. ευρώ. Η μητέρα του έχει μία εταιρία στην Κόρινθο, η οποία πήγε να πάρει μία εργολαβία στην Ελλάδα. Εάν η δική μου πεθερά το έκανε αυτό θα είχα γίνει μανταλάκια στις εφημερίδες» είχε δηλώσει τότε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης! Αρα η επαφή της με την Ελλάδα δεν είναι μόνο στο επίπεδο του happy travel, αλλά ζει στη Φλόριντα κι ίσως κάνει μπίζνες στην Ελλάδα. Οπως και να έχει, η ίδια, ο Στέφανος, ο Τάιλερ και ο Κόντι αποτελούν κλασικό πρότυπο αμερικανικής οικογένειας, σαν κι αυτό που επιμελώς προβάλλει το Hollywood ως το πετυχημένο μοντέλο ενδοοικογενειακών σχέσεων!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου οι γονείς παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Οι γονείς γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων γιόρτασαν την 50η επέτειο γάμου τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου ποζάρει με μπικίνι στα 48 της και προκαλεί πανικό

Η Μαρίνα Βερνίκου μετά από τρία παιδιά στα 48...
spot_img
spot_img