Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

«Κόλαφος» η Κορινθίου για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Λιάγκα

Τον έχει για «Πρωινό»!

«Κόλαφος» η Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της, πέρυσι, από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η γνωστή ηθοποιός άφησε υπόνοιες ότι δεχόταν bullying από τρία άτομα.

«Δεν ξέρω πού αποσκοπεί, μετά από ένα χρόνο, όλο αυτό. Γιατί να γίνει άλλη μια φορά αυτή η δήλωση; (Σ.σ.: του Γιώργου Λιάγκα στο “Ενώπιος Ενωπίω” ότι η αποχώρησή της είχε σχέση με τη διοίκηση του σταθμού.) Το είχα διαψεύσει αυτό. Τα γεγονότα που συνέβησαν δείχνουν το αντίθετο. Τη μέρα που έφτασα στα όριά μου, κάτι έγινε στο πλατό εκείνη την ώρα, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία σε όλο το πλατό. Δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής, έβγαλα τα μικρόφωνα. Την ώρα που έβγαινα από το πλατό, μου είπαν να προσέξω γιατί έξω υπάρχουν κάμερες» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Ολο αυτό δεν είχε καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά ότι ισχύει κάτι τέτοιο, δεν με έδιωξε το κανάλι. Καταλαβαίνω πού αποσκοπεί αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση, δεν θα είχα πρόβλημα να βγω και να το πω. Δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και ακριβώς με γεγονότα. Εναν χρόνο τώρα με κρατάει η δικηγόρος μου να μη μιλήσω…» πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία άφησε υπονοούμενα για bullying. «Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δεν θέλω να απαντήσω αν ο Γιώργος ήταν μέσα σε αυτή την τριάδα. Δεν θέλω να το συνεχίσω, αν ήθελα, θα γινόταν μέσω του δικηγόρου μου. Δεν θα έφευγα έτσι από το “Πρωινό”. Εννέα μήνες έκανα υπομονή σε πέντε πράγματα που εμένα, σαν Μαρία, δεν με εξυπηρετούσαν σαν συμπεριφορές. Εφτασα στα όριά μου, ήταν εργασιακό το κομμάτι. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα και τους έλεγα να σταματήσουν» σημείωσε η Κορινθίου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα