Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Τραγωδία στη Δάφνη με 17χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Σάλτο μορτάλε από έρωτα

Σοκαρισμένοι παραμένουν η τοπική κοινωνία της Δάφνης, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές της 17χρονης Μαρίας, η οποία προχθές το μεσημέρι αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας της πιεσμένη από ερωτική απογοήτευση!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Αλεξανδρείας 20, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και αφού η άτυχη κοπέλα είχε επιστρέψει στο σπίτι της μετά το σχόλασμα, όταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ανέβηκε στην ταράτσα και έπεσε από το ύψος 6 ορόφων, χάνοντας ακαριαία τη ζωή της. Σύμφωνα με μαρτυρίες των έντρομων γειτόνων, το κακό έγινε μόλις η 17χρονη έφτασε στο σπίτι εμφανώς ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λέγοντας στον αδελφό της ότι ήθελε να ανέβει για λίγο στο δώμα της ταράτσας, όπου συνήθιζαν να κάθονται οι δυο τους, προκειμένου να ηρεμήσει.

Οντως ανέβηκε, κλείδωσε την πόρτα πίσω της και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στη ζωή της. Οταν οι γονείς και οι γείτονες συνειδητοποίησαν με τρόμο τι ακριβώς συνέβη, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τον πατέρα να κλαίει με λυγμούς πάνω από το άψυχο κορμί της κόρης του, δίχως να αφήνει κανέναν να πλησιάσει, ενώ μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία για να μπορέσουν οι διασώστες να απομακρύνουν το πτώμα του κοριτσιού από τον ακάλυπτο. Από το σοκ κατέρρευσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας και εσπευσμένα μεταφέρθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, με κρίσεις πανικού νοσηλεύεται και η πρώην κολλητή της 17χρονης Μαρίας, ο τσακωμός με την οποία φέρεται ότι την ώθησε στην αυτοχειρία.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, πίσω από την αυτοχειρία που βύθισε στο πένθος μια ολόκληρη γειτονιά κρύβονται αισθηματικοί λόγοι. Ο λόγος φέρεται να βρίσκεται σε σχέσεις μεταξύ μιας παρέας που έφεραν σε συναισθηματικό αδιέξοδο την ευαίσθητη μαθήτρια. Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα η άτυχη 17χρονη ζήτησε τη συμβουλή ενός φίλου της για το πώς να χειριστεί την κατάσταση που την απασχολούσε, όμως δεν είχε πάρει ουσιαστική συμβουλή και τελικά επέλεξε να δώσει αυτή την τραγική λύση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.