Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Διπλασιάστηκαν στους ενήλικες της νέας γενιάς τα άτομα που δηλώνουν τρανς, κουίρ, gay και αμφιφυλόφιλα

Generation ΛΟΑΤΚΙ+

Διπλασιάστηκαν στη νέα γενιά των ανδρών και των γυναικών τα άτομα που δηλώνουν ότι ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, με τις γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως bisexual και λεσβίες να κυριαρχούν.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η έρευνα του Gallup σε 12.000 ενήλικες στις ΗΠΑ κατέγραψε για πρώτη φορά τα ποσοστά λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλοφίλων, τρανσέξουαλ, κουίρ και ιντερσέξ σε κάθε γενιά χωριστά, σύμφωνα με το NBC News. Στους ενήλικες της νέας γενιάς, γνωστή ως «Gen Z», που αφορά άτομα 18-26 ετών, δύο στους 10 δηλώνουν ΛΟΑΤΚΙ+. Το αντίστοιχο ποσοστό στην προηγούμενη γενιά, των Millennials, είναι ένας στους 10, ενώ στη γενιά των παππούδων, Silent Generation, είναι 1%.

Στη νέα γενιά των 18-26 ετών, 28,5% των γυναικών δηλώνουν μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, ενώ 20,7% του συνόλου δηλώνουν bisexual (αμφιφυλόφιλες) και 5,4% λεσβίες. Οι άνδρες της Gen Z, σύμφωνα με την έρευνα, έχουν σχεδόν τρεις φορές λιγότερες πιθανότητες από τις γυναίκες να αυτοπροσδιοριστούν ως μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Η ετήσια έρευνα της Gallup διαπίστωσε ότι κατά μέσο όρο, από το σύνολο των ενήλικων ανθρώπων, το 8,5% των γυναικών και το 4,7% των ανδρών δηλώνουν ότι ανήκουν στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+. Στις τρεις νεότερες γενιές των GenZ, Millennials και Gen X, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό από τους άνδρες να δηλώσουν μέλη της κοινότητας. Αντίθετα, στις δύο γηραιότερες γενιές, Βaby Βoomers και Silent Generation, κυριαρχούν οι άνδρες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα