Τσίτσιδι η Μπιγιονσέ σαν άλλη θεά Αφροδίτη στο νέο της άλμπουμ

Εκπέμποντας αυτοπεποίθηση

Γυμνή ποζάρει η Μπιγιονσέ στο νέο εξώφυλλο του καινούργιου της άλμπουμ, στέλνοντας μηνύματα αυτοπεποίθησης προς κάθε κατεύθυνση. Η 28 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια χρησιμοποίησε μια κορδέλα για «Miss» σε διαγωνισμό ομορφιάς για να καλύψει τις πλούσιες καμπύλες της, ενώ πόζαρε σε στάση που παραπέμπει στη θεά Αφροδίτη.

Εκπέμποντας αυτοπεποίθηση ως γυναίκα, η «θεά» της αμερικανικής μουσικής σκηνής κρατάει αναμμένο πούρο, αφήνοντας τον καπνό του να «χαϊδέψει» διακριτικά το κορμί της. Δεν είναι τυχαίο ότι πάνω στην κορδέλα είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα η λέξη «Beyince» (Μπιγινσέ). Η Μπιγιονσέ επέλεξε να αναδείξει το οικογενειακό της όνομα, καθώς το επίθετο των παππούδων της από την πλευρά της μητέρας της ήταν «Μπιγινσέ».

Η φωτογραφία προορίζεται για εναλλακτικό εξώφυλλο στο άλμπουμ με τίτλο «Cowboy Carter», που είναι το όγδοο της 42χρονης τραγουδίστριας και σηματοδοτεί τη στροφή της στην κάντρι μουσική, καθώς αποτελείται εξ ολοκλήρου από τα τραγούδια που ξεπηδούν από την κουλτούρα των καουμπόηδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό