Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 26 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την απόφαση να δοκιμάσετε κάτι που πραγματικά θέλετε να πετύχετε, αλλά διατηρώντας τις επιφυλάξεις σας μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι για αυτό. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, προτιμήστε τη διπλωματική οδό.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί και θα εντυπωσιάζετε. Τώρα που η δημιουργικότητά σας είναι ακμαία, προβάλετε τις ικανότητές σας και θα πετύχετε ακόμα περισσότερα. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υποστήριξη σημαντικών ατόμων θα σας λυτρώσει, γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο με την πρώτη δυσκολία να παραποιείτε τις καταστάσεις και να αγχώνεστε. Χαλαρώστε προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια και η ματαίωση των σχεδίων σας ανήκουν πια στο παρελθόν, οπότε από εδώ και πέρα μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα από έναν ουσιαστικότερο προγραμματισμό. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δεν θα τηρήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές για εσάς είναι πιο εύκολες και περισσότερο συνειδητοποιημένες, οπότε αν νιώθετε παγιδευμένοι μέσα σε παλιές καταστάσεις μπορείτε να απαγκιστρωθείτε. Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια παροδική κρίση αυτοπεποίθησης, γιατί οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν οδηγούν πουθενά. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία.

ΖΥΓΟΣ: Η απόλυτη ανάγκη σας να πετύχετε μια πιο καθαρή συνεργασία θα γίνει η αιτία να ομολογήσετε τις αδυναμίες σας, αλλά και παράλληλα να αποδεχτείτε ή να κρίνετε τα τρωτά των άλλων. Απαιτήστε ό,τι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ολοκληρώσετε μια αλλαγή προτιμήστε τα μικρά βήματα, που είναι πιο ασφαλή, χωρίς όμως να αφήσετε τα περιθώρια στους άλλους να σας αρπάξουν ό,τι σας ανήκει δικαιωματικά. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας προτού τη χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας μαρτυρούν τις δικές σας αδυναμίες, αφού η διατήρησή τους αποδεικνύει ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καλύψτε τα συναισθηματικά σας κενά κάνοντας σωστότερες επιλογές. Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τον εγωισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το χιούμορ είναι σωτήριο και εσείς το χρειάζεστε τώρα που η αγωνία σας να εδραιωθείτε είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο εκτός από το να περιμένετε. Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τίποτα δεν θα σας δοθεί έτοιμο, αλλά σημασία έχει ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά. Δείξτε διαλλακτικότητα για να κερδίσετε χρόνο, κόπο και χρήμα. Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί οι προθέσεις σας προς τους άλλους να είναι καλές, αλλά αν δεν περιορίσετε τον εγωισμό σας δεν θα μπορέσετε να τους το αποδείξετε. Μάθετε να εκτιμάτε τα πρόσωπα που είναι πάντα δίπλα σας. Ισως ένα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει, εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...