Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα πριν από την ένωση των ομάδων

Survivor στη ζωή, της έσπασαν τα πόδια για να τα ξαναφτιάξουν όταν ήταν μικρή, και δούλευε σε φούρνο από τα 13 της

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό! Επειτα από τρεις μήνες στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο η Αira Αdomaityte αποχώρησε από το reality επιβίωσης την πιο λάθος χρονική στιγμή, μόλις μία εβδομάδα πριν από το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, ένα πάρτι που δεν ήθελε κανένας από τους συμμετέχοντες να χάσει.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Δυστυχώς, η τύχη δεν ευνόησε το μοντέλο στη μονομαχία της το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σβήσει τη δάδα της και να φύγει από το παιχνίδι. «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ήρθα και γνώρισα τόσο καλά παιδιά. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία, με προσοχή, χωρίς τραυματισμούς. Θα βγω έξω και θα βλέπω το παιχνίδι από την τηλεόραση, τρώγοντας» ανέφερε συγκινημένη προτού αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.

H Aira Adomaityte, η οποία είναι εγγονή στρατηγού, γεννήθηκε στη Λιθουανία πριν από 23 χρόνια και σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακόμισε με τη μητέρα και τον αδελφό της στην Ιρλανδία. Πέντε χρόνια μετά εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα. Οπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της, «φεννήθηκα με ένα σοβαρό πρόβλημα στα πόδια που ανάγκασε τους γιατρούς να μου τα σπάσουν για να μου τα φτιάξουν, δίνοντας οδηγίες στη μητέρα μου να μη με αφήσει, παρότι μου άρεσαν πολύ, να κάνω αθλήματα. Οπότε άρχισα να κάνω χορό και μετά κολύμβηση και βόλεϊ, από τα 15 μου και μετά» είχε πει χαρακτηριστικά.

Αρχισε να δουλεύει από τα 13 της προκειμένου να συνεισφέρει στην οικογένειά της. Εργάστηκε σε φούρνο, σε καφέ, σε ναργιλάδικο, μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια στους δρόμους. «Δεν ήθελα να ζητάω ποτέ λεφτά από τη μητέρα μου. Δούλευα για να έχουμε την επόμενη μέρα κάτι να φάμε με τον αδελφό μου» έχει δηλώσει. Αν και η ίδια δεν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, δεν κατάφερε τελικά να… ξεφύγει από τη μοίρα της.

Την «ανακάλυψαν» στα 15 της στις κερκίδες του γηπέδου, στον αγώνα ΠΑΟ – Ζαλγκίρις, όπου είχε κανονίσει τότε η πρεσβεία της Λιθουανίας να πάνε όλοι οι Λιθουανοί που μένανε στην Ελλάδα. Εκτοτε η καριέρα της εξελίχθηκε γοργά, με την ίδια να κάνει φωτογραφίσεις και διαφημιστικά σποτ και να περπατά σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών. Αξιο αναφοράς είναι ότι η Aira είχε περάσει στο παρελθόν δύο φορές από τις οντισιόν του ελληνικού «GNTM», μία το 2018 και μία το 2019. Και τις δύο φορές έλαβε από τέσσερα «ναι», ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Μπήκε όμως στο «Survivor», όπου έζησε την εμπειρία στο φουλ, έβγαλε 13.000 ευρώ και χάρισε στους τηλεθεατές μπόλικα sexy πλάνα της με φόντο τα γαλάζια νερά και τους κοκοφοίνικες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...