Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

«Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν αλήτης»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, ενώ έκανε και την αυτοκριτική του ως πατέρας.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια: «Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας, στα παιδικά μου χρόνια ήμουν αλήτης. Στα 16 μου ήρθαν τα πρώτα ξενύχτια, ξέφυγα από το όριο της ώρας που μου έβαζαν οι γονείς μου. Δεν ήμουν καλό παιδί. Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν καλός μαθητής, γυρνούσα σπίτι, πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα. Μπορεί και να είχα ένα είδος δυσλεξίας στο να αποστηθίσω πράγματα. Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη γυμνασίου, έχασα πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο. Στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον».

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας. Σε ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και παιδιά, έχω υψηλά standards. Επηρεασμένος από άλλους παράγοντες, δεν μπορώ να δώσω το 100% που πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα