Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Χωρισμός «βόμβα»

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Η είδηση πως η δημοφιλής ηθοποιός και ο γνωστός επιχειρηματίας παίρνουν διαζύγιο έπεσε χθες σαν κεραυνός στα στέκια της εγχώριας showbiz. Κι όμως, η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε το πρώην, πλέον, ζευγάρι λίγο πριν από το Πάσχα δεν χωράει αμφισβήτηση για το… άδοξο φινάλε!

«Επειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας» αναφέρει αρχικά το ζευγάρι στην ανακοίνωσή του. «Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή» συνεχίζουν η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, για να καταλήξουν στο εξής:

«Για αυτόν τον λόγο απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτησή μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και πριν από λίγους μήνες η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί φέτος στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς», μιλούσε ανοιχτά για τον γάμο της με τον επιχειρηματία, χωρίς τίποτα να προμηνύει το… μπουρλότο που έριξαν χθες. Βέβαια, είναι γεγονός πως ο φωτογραφικός φακός είχε καιρό να τους απαθανατίσει μαζί σε κάποια κοσμική έξοδο. Συγκεκριμένα, η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού καταγράφηκε τον περασμένο Ιούλιο του 2023, όταν ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε βρεθεί στα εγκαίνια του showroom για το fashion brand με γυναικεία ρούχα το οποίο διατηρεί η Αθηνά Οικονομάκου με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ρομαντικό «κλικ» από τον γάμο τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο φορές, αρχικά με πολιτικό γάμο και έπειτα με θρησκευτικό, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο, που γεννήθηκε το 2018, και τη Σιέννα, που ήρθε στον κόσμο το 2021. Τον Νοέμβριο του 2017, λίγο πριν η Αθηνά Οικονομάκου γίνει μητέρα πρώτη φορά, έκανε υπό άκρα μυστικότητα τον πολιτικό γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο, με καλεσμένους μόνο την οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους τους. Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού ακολούθησε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του Φίλιππου στον Ορνο.

Η Αθηνά Οικονομάκου
με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...