Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Τσαγκρινού και dj Stephan αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

It's a boy!

Γάμο και βάφτιση μαζί θέλουν να κάνουν η Ελενα Τσαγκρινού και ο dj Stephan, οι οποίοι πρόκειται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε λίγο καιρό. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο τέλος του Φεβρουαρίου, ενώ πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους αποκάλυψαν μέσα από τα social media ότι περιμένουν αγοράκι.

«Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Αρχικά, δεν είχα πρόβλημα ό,τι και να ερχόταν, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα» ανέφερε η τραγουδίστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της, συμπληρώνοντας ότι ο Κώστας, όπως είναι το κανονικό όνομα του dj Stephan, στην αρχή σκεφτόταν επίσης ότι κυοφορούσε κοριτσάκι.

«Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή» ανακοίνωσε έπειτα η εγκυμονούσα Ελενα Τσαγκρινού, αποκαλύπτοντας αμέσως μετά πως «έγινε πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα