Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Προκάλεσε σάλο

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ Σουίφτ, καθώς χριστιανικές ομάδες την κατηγορούν ότι στίχοι της είναι βλάσφημοι και εμφανίζουν τους χριστιανούς σαν να ήταν μοχθηροί, επικριτικοί και εκδικητικοί. Στο στόχαστρο, μεταξύ άλλων, του Σέιν Προυτ, μέλους του συμβουλίου της Συνέλευσης των Νότιων Βαπτιστών των ΗΠΑ, μπήκαν οι στοίχοι του τραγουδιού «But Daddy I Love Him».

«Μόλις έμαθα ότι αυτοί οι άνθρωποι σε μεγαλώνουν για να σε φυλακίσουν» τραγουδάει για τους χριστιανούς και προσθέτει «μόλις έμαθα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σε σώσουν “διότι σε μισούν”». «Ο Θεός ας σώσει τα πιο επικριτικά φρικιά» τα οποία «ηθικολογικά ερμηνεύουν μονολόγους», συνεχίζει, ενώ πιο κάτω τραγουδάει: «Δεν χρειάζεται να προσευχηθείτε για εμένα».

«Και αν κυλήσω την πέτρα;» ρωτάει η ποπ σταρ στο τραγούδι «Guilty As Sin» με σαφή αναφορά στην περιγραφή του Ευαγγελίου για την ανάσταση του Λαζάρου. «Θα με σταυρώσουν έτσι κι αλλιώς» συνεχίζει η Σουίφτ και προσθέτει: «Και αν ο τρόπος που με κρατάς είναι αυτό που πραγματικά είναι ιερό;»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα