Στη Μαρινέλλα ο «Mr ΜΕΛΙSSES» με την Καληφώνη

Κοσμική έξοδος για τους ερωτευμένους

Κοσμική έξοδος στη Μαρινέλλα για τους ερωτευμένους Χρήστο Μάστορα και Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Στο νυχτερινό κέντρο Nox, όπου εμφανίζεται η μεγάλη κυρία του λαϊκού πενταγράμμου μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, βρέθηκε πριν από λίγο καιρό ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, γνωστό μοντέλο και influencer.

Ο τραγουδιστής, πιο κομψός από ποτέ, εμφανίστηκε με κοστούμι, γιλέκο και μπορντό γραβάτα, ενώ η αγαπημένη του επέλεξε στενό μαύρο φόρεμα μακρύ, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα και ροζ σατέν πανωφόρι. Το ζευγάρι παρακολούθησε με ενδιαφέρον το πρόγραμμα και στο break δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τη Μαρινέλλα στο καμαρίνι της, όπου φωτογραφήθηκε μαζί της.

Ο Χρήστος Μάστορας, ως γνωστόν, θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη σε κινηματογραφική ταινία και η Μαρινέλλα, η οποία υπήρξε μία από τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή του αξέχαστου λαϊκού βάρδου, βρήκε την ευκαιρία να του μιλήσει για εκείνον, βοηθώντας έτσι τον ερμηνευτή στην υποκριτική προσέγγιση του επερχόμενου ρόλου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.