Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Ποιος έδωσε το τσιγάρο στον 14χρονο Ρομά που κατέρρευσε στη Λαμία

«Σκλάβοι» του Σάλβια

Ελεύθερος υπό τον όρο της επίβλεψής του από επιμελητή Ανηλίκων αφέθηκε ο 15χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι προμήθευσε έναν 14χρονο ομόφυλό του με «τσιγάρο» που περιείχε το επικίνδυνο ναρκωτικό Σάλβια, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Στην απολογία του ο 15χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε αθώος, υποστηρίζοντας ότι δεν έδωσε εκείνος το επικίνδυνο τσιγάρο στον ανήλικο, που κατέρρευσε ξαφνικά στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία, αλλά τρίτο πρόσωπο. «Ο 14χρονος άναψε το τσιγάρο με το ναρκωτικό Σάλβια από περιέργεια» ισχυρίστηκε ακόμη ο ανήλικος, προτού αφεθεί ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Η συνήγορος του 15χρονου από την πλευρά της επεσήμανε ότι τα στοιχεία της υπόθεσης δεν ήταν επαρκή για να θεμελιώσουν την κατηγορία σχετικά με την προμήθεια του επικίνδυνου ναρκωτικού. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ανήλικος κατηγορούμενος απολογήθηκε, επίσης, για κλοπές που φέρεται ότι είχε διαπράξει από τον Ιανουάριο ως τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Τραυματιοφορείς βάζουν τον αναίσθητο Ρομά στο ασθενοφόρο

Ο άτυχος 14χρονος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, την περασμένη Πέμπτη. Αμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, αλλά του παρασχέθηκε η αναγκαία ιατρική φροντίδα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Παράλληλα, προέκυψε ότι το «τσιγάρο» που αγόρασε περιείχε το επικίνδυνο ναρκωτικό Σάλβια που κάνει θραύση στα παράνομα στέκια τα τελευταία 10 χρόνια και το οποίο, για οικονομικούς λόγους, εμπλουτίζεται με χημικά, όπως υγρά μπαταρίας, ακόμη και χλωρίνη!

Το περιστατικό προκάλεσε άμεση έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον 15χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμα τους γονείς του 14χρονου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και τη μητέρα του 15χρονου για παραμέληση της εποπτείας του, αλλά οι δικογραφίες διαχωρίστηκαν και τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 4 Σεπτεμβρίου 2024.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα